Népszerű Black Friday termékek

Összes Black Friday termék és terméktípus

Az, hogy miket keresnek a vásárlók Black Friday alkalmával, illetve az, hogy a kereskedők milyen termékeket akcióznak le, az korábban gyakran nem volt teljes átfedésben egymással. Néhány évvel ezelőtt még furcsálltuk volna azt, ha valaki a megszokott elektronikai és háztartási eszközökön túl olyan termékeket keres, mint például az ágy és ágymatrac, szerszám és barkács kellék, függöny, ékszer, horgászati eszköz vagy akár a téli gumi.

A kereskedők felismerték a Black Friday, és az ezzel járó vásárlói kedv jelentősségét, ezért ma már szinte lehetetlen olyan terméket találni, amit valamelyik bevásárlóközpont üzlete, vagy egy webáruház ne kínálna a Fekete Péntek akciós termékei között.

Ezzel együtt az is megfigyelhető, hogy a vásárlók már "nem dőlnek be" minden akciónak, és egy üzlet jól hangzó kedvezménye sokszor már nem elég a meggyőzéshez, hanem az akciós termékpaletta szélesedéséve egyre tudatosabban koncentrálnak a számukra hasznos és fontos termékekre, terméktípusokra, aztán ezt követően keresik meg azokat a résztvevő boltokat, ahol novemberben ezeket meg fogják tudni vásárolni.