Impresszum & Elérhetőség

Azért hoztuk létre a Black.Friday.hu weboldalt, hogy a felhasználók könnyebben eligazodjanak a Black Friday őrületében. Évről évre egyre több kereskedés veti alá magát a "Vásárlás Ünnepének", ezzel együtt az akciós termékek és terméktípusok száma is folyamatosan növekedik. Míg néhány évvel ezelőtt elég volt a 2-3 piacvezető üzlet webáruházát megtekinteni, manapság ha a legjobb kedvezményeket keressük, akkor szélesítenünk kell a látómezőnket.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, és ezért gyűjtöttük össze azokat a webáruházakat és bevásárlóközpontokat, amik már részt vettek korábban Fekete Péntek akciókban, illetve azokat, amelyek idén nagy valószínűséggel részt fognak venni.

Amennyiben nem találod meg kedvenc boltodat vagy plázádat, pedig tudod, hogy Black Friday alakalmával menő akciókat kínálnak, vagy ha hibát találtál az oldalon, esetleg szerinted valamelyik üzlet nem illik az oldalra - mert már bezárt, vagy nem megfelelőek a feltüntetett adatok -, akkor az alábbi elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kacsolati adatok

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 30 240 0984

Kérjük, hogy csak munkaidőben, és csak a témával kapcsolatban keressetek minket telefonon. Az e-mailekre általában néhány órán belül, de legkésőbb egy munkanapon belül reagálni fogunk.

A weboldal üzemeltetője

Az üzemeltető cég elnevezése: Pepita.hu Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A cég rövidített elnevezése: Pepita.hu Zrt.
A cég székhelye: 5520 Szeghalom, Kinizsi u. 78.
A cég telephelye: 5520 Szeghalom, Kinizsi u. 78.
A cég adószáma: 27124253-2-04
Közösségi adószáma: HU27124253
Cégjegyzékszám: 04-10-001650
Vezetve a Gyulai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
A cég pénzforgalmi jelzőszáma (bankszámla szám): 11734004-25975060
A pénzforgalmi jelzőszámot a OTP Bank Nyrt (1051 Budapest, Nádor u.16.) kezeli.

A képviseletre jogosultak adatai:
Dorcsinecz József vezérigazgató) (an.: Nagy Róza)
Varga Zoltán cégvezető (an.: Kővári Ágnes Judit)

Kereskedőknek, hirdetőknek

Nem titok, hogy az elmúlt évek legkeresettebb kulcsszava a "Black Friday". Ezért az akcióban részt vevő üzleteknek az egyik legmagasabb konverziót kínáló megjelenési lehetőség a Black Friday és a Black Friday-hez kapcsolódó kulcsszavakra kiemelkedő pozícióban lévő gyűjtőportálokon van. Amennyiben szeretnéd webáruházad látogatottságát potenciális vásárlókkal növelni, nézd meg a kereskedőknek szóló aloldalunkat.