Black Friday kategóriák

Mivel évről-évre egyre több kereskedő ismeri fel a Fekete Péntekben rejlő lehetőségeket, és egyre többen kínálnak valamilyen kedvezményeket, ezért a Black Friday akciókban résztvevő üzletek felkutatása a vásárló számára nem egyszerű feladat.

A Black Friday kategóriák tökéletes kiindulási pont lehet, hiszen a rendkívül széles termékpalettát felsorakoztató áruházak megtalálásában nyújt segítséget. Míg korábban jellemzően a számítástechnika, a szórakoztató elektronika és a háztartási gépek kategóriákba sorolható termékek kaptkák a legjobb akciókat Black Friday alkalmával, addig már ez a kör jócskán kiszélesedett.

Ma már nem csak olyan termékeket vásárolunk ezen a napon, amit jellemzően karcsonyi ajándéknak szánunk, hanem különböző szolgáltatásokat (például szépészeti kezeléseket, szállás kuponokat, utazásokat, belépőjegyeket kultúrális programokra és sporteseményekre), illetve olyan termékeket is, amelyek korábban kimaradtak a Black Friday-re jellemzően akciós ajánlatok közül. Ilyenek például a baba-mama termékek, a bútorok otthonunkba vagy a kertbe, a férfi és női táskák, cipők és ruhák, de házi kedvencünk számára is egyre nagyobb a kínálat.