Black Friday kereskedőknek

A kereskedők tudják, hogy a Black Friday időszakában olyan nagy a hirdetési zaj, hogy csak nehezen lehet kitűnni, és úgy eljuttatni az üzenetet a potenciális vásárlójelöltekhez, hogy az tudatosuljon bennük, és vásárlók váljanak belőlük.

Egyik - nagyon nehezen leírható és körülhatárolható - módszer az, ha kreatív hirdetési módszereket és csatornákat használnak. Másik lehetőség, ha minél több olyan helyen jelenik meg a vállalkozás és/vagy az akciós kínálat, amelyet a célközönség látogat. Ez a kétmódszer akár szimultán is alkalmazható a jobb eredmények érdekében.

Kiemelt megjelenés - Fekete Péntek 2023

A Black.Friday.hu főoldali, kiemelt hirdetések értékesítése elkezdődött.

Médiaajánlat és a részletek:

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 30 538 0088

Miért érdemes megjelenni a Black.Friday.hu gyűjtőportálon?

Azért, mert a releváns kulcsszavakra kiemelkedő pozícióban van weboldalunk a Google.hu keresőben, így több tízezres nagyságrendű olyan látogatói forgalmat tudunk az üzletek vagy bevásárlóközpontok webáruházára és weboldalára irányítani, akik kifejezetten a Black Friday akciókat keresik, és potenciális vásárlók lehetnek.

Milyen egyéb megjelenési és marketinglehetőségek vannak a kereskedők számára Black Friday időszakban?

Az alap regisztráció mellett (üzletek menüpont alatt) lehetőséget biztosítunk további megjelenéskre is, akár főoldali, akár a találati listában való kiemeléssel, továbbá nyitottak vagyunk bármilyen szponzorációra, brandelt aloldal vagy microsite létrehozására, illetve egyéb kreatív megjelenések létrehozására is.

Lehetőség van továbbá nem csak Black Friday-jel, hanem egyéb akciókkal kapcsolatos megjelenésre a Black Friday Blog & hírek aloldalon is.

Milyen látogatottságra lehet számítani?

Mivel látogatóink 70+ százaléka organikus, tehát a Google keresőből, releváns kulcsszavakra érkezik, ezért nehéz megbecsülni a várható látogatottságot, ami rengeteg öszetevőtől függ. Mégis azt tudjuk vállalni az organikus látogatók mellett PPC-alapú (Google, Facebook) hirdetéseknek és egyéb megjelenéseinknek köszönhetően, hogy a Black Friday kiemelt időszakban (2023. november 1. - 2023. december 31. között) legalább 50-80 000 egyedi látogatója lesz portálunknak. Optimista becsléseink ettől jóval elrugaszkodottabbak, mely alapján ebben az időszakban akár a 150.000-200.000-et meghaladó látogatószámra is szert tehetünk.

Amennyiben érdeklődik megjelenési lehetőségek iránt, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 30 538 0088

Hatályos, hirdetőinknek szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF).