Black Friday kereskedőknek

A kereskedők tudják, hogy a Black Friday időszakában olyan nagy a hirdetési zaj, hogy csak nehezen lehet kitűnni, és úgy eljuttatni az üzenetet a potenciális vásárlójelöltekhez, hogy az tudatosuljon bennük, és vásárlók váljanak belőlük.

Egyik - nagyon nehezen leírható és körülhatárolható - módszer az, ha kreatív hirdetési módszereket és csatornákat használnak. Másik lehetőség, ha minél több olyan helyen jelenik meg a vállalkozás és/vagy az akciós kínálat, amelyet a célközönség látogat. Ez a kétmódszer akár szimultán is alkalmazható a jobb eredmények érdekében.

Kiemelt megjelenés - Fekete Péntek 2019

A Black.Friday.hu főoldali, kiemelt hirdetések értékesítése elkezdődött.

Médiaajánlat és a részletek:

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 20 400 2513

Ingyenes megjelenés a Black.Friday.hu oldalon

A Black.Friday.hu kifejezetten azoknak a látogatóknak jött létre, akik tudatosan készülnek a Black Friday időszakában lévő leárazásokra. Korábbi évek felmérései alapján a lakosság körülbelül fele követi figyelemmel a Fekete Pénteket és várja a számára előnyös akciókat. Sokan ebben az időszakban szerzik be a karácsonyi ajándékokat is.

Ezért azoknak a vállalkozásoknak, online- és offline boltoknak, üzleteknek, illetve plázáknak és bevásárlóközpontoknak, amelyek részt vesznek a november végi "őrületben", ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk.

Ehhez nem kell mást tennie, mint a következő adatokat elküldenie a black@friday.hu e-mail címre:

  • üzlet, bolt, webáruház / pláza, bevásárlóközpont logója - legalább 500px széles felbontásban, vektoros (.eps, .ai, .svg, .pdf) vagy raszteres (.jpg, .png) formátumban; lehetőség szerint fehér háttéren
  • üzlet, bolt, webáruház / pláza, bevásárlóközpont neve
  • weboldal / webshop url
  • elsődleges e-mail cím
  • elsődleges telefonszám
  • Facebook oldal url - amennyiben rendelkezik vele
  • webáruház leírása (egyedi szöveg, legalább 500 karakter)

Miért érdemes megjelenni a Black.Friday.hu gyűjtőportálon?

Azért, mert a releváns kulcsszavakra kiemelkedő pozícióban van weboldalunk a Google.hu keresőben, így több tízezres nagyságrendű olyan látogatói forgalmat tudunk az üzletek vagy bevásárlóközpontok webáruházára és weboldalára irányítani, akik kifejezetten a Black Friday akciókat keresik, és potenciális vásárlók lehetnek.

Milyen egyéb megjelenési és marketinglehetőségek vannak a kereskedők számára Black Friday időszakban?

Az ingyenes megjelenéseken túl lehetőséget biztosítunk további megjelenéskre is, akár főoldali, akár a találati listában való kiemeléssel, továbbá nyitottak vagyunk bármilyen szponzorációra, brandelt aloldal vagy microsite létrehozására, illetve egyéb kreatív megjelenések létrehozására is.

Lehetőség van továbbá nem csak Black Friday-jel, hanem egyéb akciókkal kapcsolatos megjelenésre a Black Friday Blog & hírek aloldalon is.

Milyen látogatottságra lehet számítani?

Mivel látogatóink 70+ százaléka organikus, tehát a Google keresőből, releváns kulcsszavakra érkezik, ezért nehéz megbecsülni a várható látogatottságot, ami rengeteg öszetevőtől függ. Mégis azt tudjuk vállalni az organikus látogatók mellett PPC-alapú (Google, Facebook) hirdetéseknek és egyéb megjelenéseinknek köszönhetően, hogy a Black Friday kiemelt időszakban (2019. november 1. - 2019. december 31. között) legalább 50.000 egyedi látogatója lesz portálunknak. Optimista becsléseink ettől jóval elrugaszkodottabbak, mely alapján ebben az időszakban akár a 150.000-200.000-et meghaladó látogatószámra is szert tehetünk.

Amennyiben érdeklődik ingyenes illetve egyéb megjelenési lehetőségek iránt, illetve együtt szeretne működni velünk, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 20 400 2513

Kérjük, hogy csak munkaidőben, és csak a témával kapcsolatban keressetek minket telefonon. Az e-mailekre általában néhány órán belül, de legkésőbb egy munkanapon belül reagálni fogunk.

Hatályos, hirdetőinknek szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF).