Black Friday kereskedőknek

A kereskedők tudják, hogy a Black Friday időszakában olyan nagy a hirdetési zaj, hogy csak nehezen lehet kitűnni, és úgy eljuttatni az üzenetet a potenciális vásárlójelöltekhez, hogy az tudatosuljon bennük, és vásárlók váljanak belőlük.

Egyik - nagyon nehezen leírható és körülhatárolható - módszer az, ha kreatív hirdetési módszereket és csatornákat használnak. Másik lehetőség, ha minél több olyan helyen jelenik meg a vállalkozás és/vagy az akciós kínálat, amelyet a célközönség látogat. Ez a kétmódszer akár szimultán is alkalmazható a jobb eredmények érdekében.

Megjelenés a Black.Friday.hu oldalon

A Black.Friday.hu kifejezetten azoknak a látogatóknak jött létre, akik tudatosan készülnek a Black Friday időszakában lévő leárazásokra. Korábbi évek felmérései alapján a lakosság körülbelül fele követi figyelemmel a Fekete Pénteket és várja a számára előnyös akciókat. Sokan ebben az időszakban szerzik be a karácsonyi ajándékokat is.

Ezért azoknak a vállalkozásoknak, online- és offline boltoknak, üzleteknek, illetve plázáknak és bevásárlóközpontoknak, amelyek részt vesznek a november végi "őrületben", ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk.

Ehhez nem kell mást tennie, mint a következő adatokat elküldenie a black@friday.hu e-mail címre:

  • üzlet, bolt, webáruház / pláza, bevásárlóközpont logója - legalább 500px széles felbontásban, vektoros (.eps, .ai, .svg, .pdf) vagy raszteres (.jpg, .png) formátumban; lehetőség szerint fehér háttéren
  • üzlet, bolt, webáruház / pláza, bevásárlóközpont neve
  • weboldal / webshop url
  • elsődleges e-mail cím
  • elsődleges telefonszám
  • Facebook oldal url - amennyiben rendelkezik vele

Miért érdemes megjelenni a Black.Friday.hu gyűjtőportálon?

Azért, mert a releváns kulcsszavakra kiemelkedő pozícióban van weboldalunk a Google.hu keresőben, így több tízezres nagyságrendű olyan látogatói forgalmat tudunk az üzletek vagy bevásárlóközpontok webáruházára és weboldalára irányítani, akik kifejezetten a Black Friday akciókat keresik, és potenciális vásárlók lehetnek.

Kiemelt kulcsszavak: black friday, black friday 2019, black friday akciók, mikor van black friday, black friday magyarország, black friday résztvevő üzletek, black friday plázák, black friday bevásárlóközpontok.

Milyen egyéb megjelenési és marketinglehetőségek vannak a kereskedők számára Black Friday időszakban?

Az ingyenes megjelenéseken túl lehetőséget biztosítunk további megjelenéskre is, akár főoldali, akár a találati listában való kiemeléssel, továbbá nyitottak vagyunk bármilyen szponzorációra, brandelt aloldal vagy microsite létrehozására, illetve egyéb kreatív megjelenések létrehozására is.

Lehetőség van továbbá nem csak Black Friday-jel, hanem egyéb akciókkal kapcsolatos megjelenésre a Black Friday Blog & hírek aloldalon is.

Milyen látogatottságra lehet számítani?

A Black Friday időszak leglábogatottabb napján (azaz pénteken) körülbelül 200.000 egyedilátogatóra, a bővebb (körülbelük 2 hetes) időszakban pedig az 1.000.000-t meghaladó egyedi látogatóra számítunk, melyek 90+ százaléka organikus, tehát a Google keresőből, releváns kulcsszavakra érkezik.

Amennyiben érdeklődik ingyenes illetve egyéb megjelenési lehetőségek iránt, illetve együtt szeretne működni velünk, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: black@friday.hu
Telefon: +36 20 400 2513

Kérjük, hogy csak munkaidőben, és csak a témával kapcsolatban keressetek minket telefonon. Az e-mailekre általában néhány órán belül, de legkésőbb egy munkanapon belül reagálni fogunk.