Unic Spot Webáruház Black Friday akciók

Unic Spot Webáruház bemutatkozása

Cégünk, a Unic Spot Kft. 1997-ben alakult, gyártó és nagykereskedő cégként Dabason, ahonnan termékeink viszonteladó partnereinken keresztül az ország minden területére eljutnak. Termékeink ár-érték aránya a hazai piac élvonalába pozícionálja cégünket.

Legfontosabb termékeink a teljesség igénye nélkül a kisbútorok, forgószékek, irodabútorok, étkezőgarnitúrák, relax fotelek, kerti bútorok, szőnyegek, lábtörlők és egyéb termék. Import termékeink európai és ázsiai piacokról származnak.

Fennállásunk több, mint két évtizedében a cégünk folyamatosan növekedett és az iparág egyik meghatározó résztvevőjévé vált. Sokszínű termékpalettánk, jó szolgáltatásunk mögött egy dinamikus vállalat áll, amelynek sikerült megőriznie a kisvállalatok előnyeit is. A piaci környezet változásaira reagálva 2003-ban alapítottuk meg romániai leányvállalatunkat, az Unic Spot Ro S.r.l.-t.

Belföldi partnereink között nagy áruházláncok is megtalálhatók, mint a Tesco, Auchan, Metro, Praktiker, Obi, Bauhaus. Cégünk export tevékenysége évről évre erősödött, így több európai országba is exportálunk termékeket, többek között, Romániába, Szlovákiába, Csehországba, Lengyelországba, Ukrajnába, Horvátországba, Szlovéniába és Törökországba.

Cégünk 2021-ben a BÉT 25 leginspiratívabb cégeinek egyike volt.

Ha bármely termékünk felkeltette kíváncsiságát személyesen is várjuk telephelyünkön 2370 Dabas, Szabadság út 5. szám alatt, H-P: 8-16 óra között.

Bemutatóterem címe: 2370 Dabas, Szabadság út 5.

Hibát találtál az oldalon? Esetleg te vagy az üzlet / webáruház tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló boltok, webáruházak