Premier Outlet Black Friday akciók

BLACK FRIDAY 2023 LEGJOBB AKCIÓI

Főoldalunkon már elérhetőek az idei Fekete Péntek legjobb ajánlatai és kedvezményei.

Böngészd végig a TOP 40 ajánlatot!

Black Friday 2023 akciók

Premier Outlet bemutatkozása

A Preimer Outlet Biatorbágyon, az M1-es autópálya bevezető szakasza mentén található. Budapest környékének legnagyobb válaszéktú outletje mindig is rendkívül figyelt az árérzékeny vásárlókra. Bármelyik nap kedvezményesebben válogathatsz a Premier Outlet üzleteiben a legnagyobb világmárkák választékából, azonban ha ennél is nagyobb akciókra vágysz Black Friday napján és az azt követő hétvégén szinte biztosan találsz valamit akár 90%-os kedvezménnyel is. A divatcikkeken túl parfümériát, ékszer és óraüzletet, háztartási boltot és drogériát is találsz a faluként megépített komplexumban, ha pedig az egész napos vásárlás során megpihennél, széles gasztronómiai választék vár rád. A gyerekek kikapcsolódását a játszóház és a kültéri játszóterek biztosítják, így szinte biztos, hogy az egész család jól szórakozik, ha a Premier Outletet választjátok.

A megközelítése a külső elhelezkedése miatt autóval a legegyszerűbb, azonban ha tömegközlekedéssel érkeznél se mondj le az óriási kedvezményekről, hiszem a Kelenföli pályaudvartól gyakran indulnak helyközi járatok, melyek megállnak a Premier Outlet előtt is.

Akár 80% kedvezmény a Premier Outlet Black Friday akcióiban 2019.11.29 - 12.01. között. Nyomtasd ki a kuponokat, vagy kérd a Center Információnál: Premier Outlet Black Friday kuponok.

Hibát találtál az oldalon? Esetleg Te vagy a pláza / bevásárlóközpont tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló plázák