Miskolc Plaza Black Friday akciók

BLACK FRIDAY 2023 LEGJOBB AKCIÓI

Főoldalunkon már elérhetőek az idei Fekete Péntek legjobb ajánlatai és kedvezményei.

Böngészd végig a TOP 40 ajánlatot!

Black Friday 2023 akciók

Miskolc Plaza bemutatkozása

A Miskolc Pláza Miskolc egyik plázája, így Észak-Kelet Magyarország meghatározó bevásárlóközpontja. Széles választékkal rendelkezik mind vásárlási mind pedig szolgáltatási területen. Elkötelezettek az erőforrások hatékony felhasználása, a káros környezeti hatások csökkentése mellett és a helyi együttműködéseket segítő megoldásokat előnyben részesítik. Ha nem csak vásárolnál, de közben egy közösségnek is a tagja szeretnél lenni, választ a Miskolc Plázát. A közösségi terek kialakításával a vásárlást nem csak egy szükséges dolognak, hanem igazi élménynek tekintik.

A megközelítése belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően roppant egyszerű, tömegközlekedési eszközökkel gyorsan elérhető és a buszpályaudvar közelségéből adódóan a környező településekről is egyszerűen elérhető. Amennyiben autóval érkezel, a parkolóházainak valamelyikében biztosan találsz helyet, ahol az első egy órát a Miskolc Pláza állja helyetted.

Észak-Magyarországon élőknek az internetes vásárlás helyett jó alternatívát jelenthet a Miskolc Pláza az igazán jó Black Friday akciók elcsípéséhez.

Hibát találtál az oldalon? Esetleg Te vagy a pláza / bevásárlóközpont tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló plázák