Black Friday 2019: Milyen iPhone akciókra számíthatunk?

Black Friday 2019: Milyen iPhone akciókra számíthatunk?

Az utóbbi években az Apple úgy döntött, hogy Black Friday-kor nem konkrét termékakciókat hirdet, hanem inkább ajándékkártyák segítségével ad kedvezményeket.

2019. 08. 03.

Mint minden évben, valószínűleg idén is ősszel mutatja be az Apple a legújabb iPhone készüléket, amire a szaksajtó egyelőre iPhone 11-ként hivatkozik. Ahogyan az lenni szokott, idén is majd biztosan elmondhatjuk, hogy a legújabb készülék a valaha volt legerősebb és leggyorsabb, és valószínűleg nem csak házon belül, hanem a konkurnsek okostelefonjaival összevetve is kiemelkedő teljesítményt fog nyújtani.

Akciós iPhone 11?

Az őszi bemutatót követően általában a nagyobb piacokon (pl.: USA, Egyesült Királyság, Németország, Kína, Ausztrália) lesz elsőként megvásárolható az új iPhone, viszont november végére, a Black Friday idejére már nálunk is lehet majd kapni. Ennek ellenére a zászlóshajó esetében nem számíthatunk nagy kedvezményekre, azok a korábbi modellekre lesznek elérhetőek.

Akciós Apple okostelefonok

Az APR-ek (Apple Premium Reseller), mint pékdául az iStyle általában az akciós iPhone kínálat kifutó, régebbi darabjait akciózzák le. Mivel általában ezek az üzletek magasabb áron dolgoznak, mint a mezei telefonkereskedések, ezért az akcióikkal együtt sem fogjuk tudni sokkal olcsóbban megvenni őket, mint bármely más kereskedésben. Ennek ellenére érdemes az Apple hivatalos forgalmazók ajánlatait is böngészni, mivel az itt vásárolt iPhone-ok forrása megbízható, európai piacra készültek, és Apple világgaranciával érkeznek.

További Black Friday iPhone akciók

Az Apple és a hivatalos viszonteladók kínálatában jelenleg, 2019-ben az alábbi készülékek kaphatóak:

  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max
  • iPhone Xr
  • iPhone 8
  • iPhone 7

A hivatalos viszonteladók valószínleg a legrégebbi modelleket; az iPhone 7-es és 8-as modelleket, a mobilkereskedések és a nagyobb műszaki üzletek (pl.: Media Markt, eMag, Euronics) pedig ezeken túl a még régebbi, készleten maradt - iPhone 6s, iPhone 6 vagy akár az iPhone SE - modelleket fogják akciózni.

Amennyiben ezek közül szeretnénk majd egyet megkaparintani, úgy gyorsnak kell lenned, mivel ezekre a készülékekre általában sokkal nagyobb a kereslet, mint az akciót meghirdető üzlet raktárkészlete.

Ha a Fekete Péntek 2019 alkalmával iPhone-t nem is szeretnél vásárolni, akkor is érdemes az akciókat figyelemmel kísérni, mivel a kiegészítőkre - péládul telefon tokok, fej- és fülhallgatók, Bluetooth hangszórók -mindig hatalmas kedvezményeket nyújtanak a szórakoztató elektornikai eszközöket és a mobiltelefonokat értékesítő kereskedések.