Ezeket a termékeket NE vedd meg Black Friday előtt!

Ezeket a termékeket NE vedd meg Black Friday előtt!

Már csak alig több mint egy hónap van hátra a 2019-es Fekete Péntek őrületig, és vannak olyan termékek, amelyeket szinte biztosan meg fogsz találni hatalmas kedvezménnyel ebben az időszakban.

2019. 10. 26.

Természetesen még senki nem tudja, hogy pontosan mik lesznek ezek, de a korábbi évek tapasztalatai alapján lehet számítani arra, hogy milyen termékcsoportok esetén várhatóak a legnagyobb kedvezmények, ezért ha ezekre nincs most azonnal szükséged, akkor érdemes kivárni a november 29-ét, hogy akciósan juss hozzájuk.

Televíziók

Minden olyan évben, amikor valamilyen világszintű sportesemény van, a szórakoztató elektronikai termékeket árusító üzletek (például eMag, Alza.hu, eDigital, Media Markt) elsősorban a televíziók árait csökkentik. Amennyiben viszont nem akarsz a jövő évi Foci EB-ig, vagy a 2022-es Tokiói Olimpiáig várni, de akciósan szeretnél LED, LCD vagy OLED TV-t venni, akkor a Black Friday a te ünneped.

Hangfalak, házimozi rendszerek

Az igazi moziélményhez nem csak a képi, de a hanghatások is elengedhetetlenek. A Black Friday ideális alkalom arra, hogy a házimozi rajongók és az audiofilek kedvezményesen jussanak hozzá prémium hangfalakhoz, házimozi rendszerekhez, mélynyomókhoz vagy hangprojektorokhoz. Az olyan szaküzletek, mint az Extreme Audio vagy az Octogon Audio ilyen termékek százait akciózza le ebben az időszakban.

Bluetooth hangszórók

Az utóbbi évek egyik legnagyobb népszerűségének örvendő termékek a vezeték nélküli - elsősorban Bluetooth - hangszórók. Ezek az eszközök az otthoni zenehallgatáson túl hordozhatóságuk miatt használhatók utazások, kirándulások vagy baráti összejövetelek alkalmával. A Bluetooth hangszórók nem utolsó sorban nemtől és kortól függetlenül kiváló karácsonyi ajándékok is lehetnek.

Videojátékok és konzolok

A tavalyi év egyik legnépszerűbb termékkategóriája volt ez a Black Friday alkalmával világszinten, és hazánkban sincs ez másként. Hatalmas a kereslet Xbox, Play Station, Wii és Switch konzolokra és az ezekkel kompatibilis játékokra. A legnagyobb értékesítők, mint a Konzolvilág, vagy a Konzolok Szervize Fekete Péntek akcióit érdemes kivárnia minden gamernek.

Apple termékek: iPhone, iPad és Watch

Bár az Apple hivatalosan nem vesz részt a Black Friday akciókban, a forgalmazói általában igen. Az APR (Apple Premium Reseller) üzletek, mint például az iStyle, eDigital, Media Markt vagy iCentre minden évben nyújt kedvezményeket ezekre a termékekre. Valószínűleg nem a csúcsmodelleket fogják akciózni, és limitált lesz az akciós készülékek raktárkészete, mégis ha iPhone-t, iPad-et vagy Watch-ot szeretnél vásárolni, a Black Friday az egyik legjobb alkalom erre.

Okostelefonok és kiegészítők

Az okostelefonok piaca is megugrik ebben az időszakban, legyen szó iOS, Android vagy egyéb operációs rendszerrel üzemelő smartphone-ról. Sokan döntenek úgy ebben az időszakban, hogy lecserélik a készüléküket, de egy telefon akár jó karácsonyi ajándék is lehet. Aki pedig csak új tokot, töltőt vagy kihangosítót szeretne, azokat az akciós kiegészítők széles választéka várja a kereskedők kínálatában.

Játékok

A Fekete Péntek tipikusan a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti, és kik várják leginkább a karácsonyi ajándékokat? A gyermekek! Minden évben egyre több játékgyártó és játéküzlet csatlakozik, hogy kedvezményes áron kínálja termékeit. Ezért ha karácsonyra, vagy Mikulásra szeretnénk gyermekünket meglepni, akkor a november vége megfelelő alkalom erre is.

Háztartási és konyhai eszközök

A háztartási kis- és nagygépek világszerte, így hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a Fekete Péntek időszakában; amennyiben nincs azonnal szükségünk a következő gépekre, megéri várni bő egy hónapot: mosógép, mosogatógép, tűzhely, hűtőszekrény, konyhai robotgép, mikrohullámú sütő, párásító, párátlanító. És bár nincs szezonja, de a hideg évszak ellenére akár még klímához is sokkal jobb áron juthatunk hozzá.

A Black Friday másik nagy előnye az óriási kedvezményeken túl az, hogy a legtöbb üzlet termékeit a webáruházukban is meg tudjuk vásárolni. Nem kell órákig sorban állnunk és a nyitásra várakoznunk a boltok ajtajai előtt, elég csak időben felkelnünk, és számítógépünk vagy telefonunk segítségével könnyedén, online is megvásárolhatjuk az áhított akciós termékeket.