Omega3wellness.hu Black Friday akciók

Omega3wellness.hu bemutatkozása

Cégünk 1999 óta foglalkozik étrend-kiegészítők forgalmazásával, az elmúlt 20 év alatt pedig egy cél lebegett a szemünk előtt: hogy hatékonyan szolgáljuk mindazokat, akik számára fontos az egészségtudatosság, a minőség és a megbízhatóság.

Hiszünk benne, hogy valóban hatékony, biztonságos készítményeket csak szigorú szabályozási rendszer mellett klinikailag bizonyított tesztekkel lehet készíteni és forgalmazni. Ezért kerüljük a szintetikus és a kínai, bizonytalan eredetű és ellenőrzésű termékek forgalmazását.

A termékpalettánkon szereplő vitaminok, gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, adaptogén gyógynövény készítmények, kozmetikai és fogápolási termékek mindegyike kiemelkedő minőségű és hatású, melyek hazájukban a legelismertebb készítmények közé tartoznak.

Minden termékünkről elmondható, hogy környezetbarát, a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő gyártási folyamat során állítják elő azokat, és csak természetes összetevőket tartalmaznak. Az étrend-kiegészítőkről, azok hatásáról számos tanulmány, doktori disszertáció, tudományos cikk született, melyek bizonyítják azok hatékonyságát.

Hibát találtál az oldalon? Esetleg te vagy az üzlet / webáruház tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló boltok, webáruházak