KéziszerszámShop Black Friday akciók

KéziszerszámShop bemutatkozása

Cégünk 1990-ben alakult hazai vállalkozás. Tevékenységünket építőipari kivitelezéssel kezdtük Németországban, majd Magyarországon. 24 éve kezdtük meg a Makita elektromos kisgépek, valamint kőműves - burkoló - festő kéziszerszámok, utána pedig a Vormann termékek importját és hazai nagykereskedelmét. Választékunkat folyamatosan bővítve az ország egyik legnagyobb Makita kisgép és kéziszerszám forgalmazó cégévé váltunk. Belföldi beszállítóink mellett nagyrészt külföldi - német, olasz, lengyel, cseh, kínai - partnerekkel dolgozunk együtt.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy a piac és vásárlóink igényeinek minél jobban megfeleljünk.

Miért válasszon minket?

  • Szakértő ügyfélszolgálatunknál vagy szerszámüzletünkben bármilyen kérdésére választ adunk, segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket.
  • Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyeket mi magunk is megvennénk. Kiválasztjuk a legjobb ár/érték arányú cikkeket, a termékleírások és fotók a valóságnak megfelelnek esetenként le is teszteljük a termékeket.
  • Rendelés módosítás, termékcsere, termék visszaküldés nálunk nem probléma.
  • Minden termékünk magyarországi forgalmazású, új termék garanciával. A garanciális ügyintézésben segítünk, nem hagyjuk magára ügyfeleinket.
  • Gyors szállítás! Raktáron lévő termékek esetén 2-4 napon belül!
  • Szállítási költségünk a legalacsonyabb, ráadásul 30.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz rendelését.
Hibát találtál az oldalon? Esetleg te vagy az üzlet / webáruház tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló boltok, webáruházak