Utazz a Black Friday segítségével! - 2. rész

Utazz a Black Friday segítségével! - 2. rész

Cikkünk első részében utánajártunk annak, hogy milyen akciókra számíthattok Black Friday-kor a fapados légitársaságoktól, most pedig a szállásfoglalási ötletek mellett egyéb tippekkel is készültünk.

2019. 08. 02.

Megvan a repjegy? Aludni is kell valahol…

Ahogyan a légitársaságok, úgy általában a nagy szállodaláncok is kiveszik a részüket a Fekete pénteki kedvezményekből, valószínűleg nem lesz ez máshogy a Black Friday 2019-es akciók esetében sem.

Ha mindig is szerettél volna a legnagyobb, luxus színvonalú szállodaláncok egyik hotelében megszállni, de sokalltad az árát, érdemes Black Friday-kor foglalnod, hiszen kedvezményes csomagokat érhetsz el. Járj utána, hogy a kiszemelt uticélodon melyik szálloda érdekelt, így célzottan tudni fogod, hogy hol érdemes foglalni, ha eljön az ideje.

Azonban ha a szállás esetében nem a hotelláncokat kedveled, hanem inkább egy autentikus hangulatú vendégházban vagy apartmanban szállnál meg, akkor a Booking, vagy az Airbnb felé vedd az irányt. A korábbi tapasztalatok szerint mindkét oldal saját akciókkal és a náluk hirdető szállásadók akcióival is készül novemberre.

Ha megvan a repülőjegy és a szállás ne feledkezz meg a részletekről sem!

Úgy gondolod, hogy a repülőjeggyel és a szállással a végére értél a szervezésnek, az apróbb részleteket pedig majd a helyszínen intézed? Ha a nagyobb tételekkel megvagy, már sokat spórolhattál, azonban érdemes olyan dolgokra is gondolni, amik nem feltétlenül jutnak az ember eszébe, ha a Fekete Péntek kifejezést hallja.

Egyre gyakoribb, hogy akár autóbérlést, belépőjegyeket is tudsz akciósan vásárolni, sok esetben pedig az sem szükséges, hogy megtervezd, hogy az utazásod során melyik nap kívánod meglátogatni a nevezetességeket. Vegyél egy akciós ajándékkupont vagy ajándékjegyet, melyek legtöbb esetben egy adott intervallumon belül szabadon felhasználhatóak.

Miután mindezekkel megvagy, már semmi további dolgod nem marad, mint hogy várd a kiválasztott időpontot és az uticélodnak megfelelő okmányokat beszerezd, ha szükséges. Ha pedig inspirációt gyűjtenél, mivel is töltsd a pihenésed, vegyél egy jó útikönyvet (amihez szintén akár akciós áron hozzájuthatsz Black Friday alkalmával) és a meleg szobában olvasgasd. Ha pedig belejöttél, akkor szervezz egy tavaszi városlátogatást vagy egy téli kirándulást is, mivel a Black Friday akciói általában elég széles idősávban felhasználható lehetőségeket kínálnak.