TOP 3 társasjáték Black Friday-en a Pepita.hu oldalon

TOP 3 társasjáték Black Friday-en a Pepita.hu oldalon

Imádjátok a társasjátékokat? Ez a világ mindenkié, nemde? Örökké bennünk él a gyermek. A legjobb társasjáték ajánlatok után keressétek a pepita.hu oldalt!

2020. 11. 22.

A társasjátékok világa nagyon könnyedén elvarázsolja az embert különösen azért, mert 0-tól 100+ éves korig mindenki találhat magának való játékot. Mindig érdemes szétnézni az aktuális választékokat tekintve, hiszen nagyon sokrétű a piac. Nézzünk is pár Black Friday alkalmával leárazott társasjátékot a Pepita.hu oldalon.

Megableu Bank Attack

A Bank Attack akár 7 éves kortól ajánlott izgalmas társasjáték az egész családnak.

A játék leírása alapján az a lényege, hogy a főnök benneteket választott, hogy próbára tegye a csapatotokat és véghezvigyétek az évszázad rablását 5 perc alatt! Egy arannyal teli széfhez vezet benneteket. Dolgozzatok együtt csapatként, kövessétek figyelmesen a főnök utasításait, és ha nem hibáztok, megszerezhetitek a széf tartalmát, valamint az 50 millió dollárt. De ha megszólal a sziréna, lebuktatok!Elegendő csapatszellem van bennetek? Készen álltok egy kooperatív játékra? Az egyre nehezedő szinteken is ki tudjátok nyitni a széfet? Vajon mind az 5 szintet sikerül teljesíteni és eljuttok a legnehezebb bónusz szintre is?Válasszatok szerepet, bújjatok a robbantási szakértő, a hekker, az őrszem vagy a pénztáros bőrébe. Egy csapat, egy küldetés és egy hang, amit követnetek kell! Indulhat a játék?

Hát nem szuper? És nem kevesebb, mint -64%-os akcióval megvásárolható november 27-ig! Ne maradjatok le!

Itt a sajt, hol a sajt

Az Itt a sajt, hol a sajt játék akár 6 éves kortól játszható .

A játék leírása alapján az Itt a sajt, hol a sajt társasjáték azon a minden gyerek által ismert tényen alapul, hogy az incifinci egerek egyik kedvenc csemegéje a sajt. Egy igazán méretes gurigába vájták bele fogukat, akkorába, hogy könnyedén el is bújhatnak benne. Vajon sikerül megtalálnod, hogy hol rejtőznek a kis rágcsálók? Amit az Itt a sajt, hol a sajt társasjátékról még tudni érdemes: Végeztetek a játékkal? Pakoljátok be az egereket a sajtdarabokba, toljátok össze őket, helyezzétek rá a sajtkereket, így egy könnyen szállítható sajtgurigát kaptok, amit bárhová magatokkal vihettek.

Az Itt a sajt, hol a sajt nevű játék most Black Friday akcióban, november 27-ig -60% kedvezménnyel vásárolható meg!

Guinness világrekord kihívás

A Guinness világrekord kihívás 8 éveseknél idősebbeknek ajánlott.

A játék leírását tekintve a hivatalos Guinness világrekord kihívások társasjáték próbára teszi a világrekordokról szerzett tudásodat és lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a képességeidet, legyőzd ellenfeleidet. Lépd át a célvonalat három kihívással és nyerd meg a játékot! A szórakoztató családi társas két elemből tevődik össze. 600 világrekordhoz tartozó kvízkérdésre válaszolhatsz, miközben próbára teheted ügyességedet a 20 kihívással. Ezek mindegyike nagyban fokozza a játékélményt, és minden korosztály gond nélkül bevonható. A játékhoz szükséges néhány hétköznapi tárgy (pl. érmék, zoknik, teáskanalak stb.), böngészd végig a listát, és kezdés előtt készítsd elő!

Black Friday alkalmából pedig nem kevesebb, mint -31%-os akcióval vehetitek meg!

Ámde még nagyon sok társasjátékot vehettek meg november 27-ig kiemelt akcióval! Érdemes szétnézni, hogy semmiképp ne maradjatok le a legkiválóbb leértékelésekről! Kattintsatok ide és nézzetek szét a Pepita.hu oldal társasjáték akciói között .