TOP 6 társasjáték kicsiknek 2021

TOP 6 társasjáték kicsiknek 2021

Mi lehetne jobb szórakoztató ajándék, mint a társasjáték kicsiknek? Nem csak mulatságos elfoglaltság lehet, de akár fejlesztő jelleggel is le tudtok ülni játszani. Elhoztunk nektek TOP 6társasjátékot kifejezetten kicsik számára.

2021. 11. 18.

A hatodik - Brainbox sorozat - 3 év felett

társasjáték kicsiknek
pepita.hu

Bogyó sála csíkos vagy pöttyös mintájú? Bogyó vagy Babóca magasabb? A BrainBox-Bogyó és Babóca remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő jelenetről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted. Ha jó megfigyelő vagy és ismered az állatokat, akkor a legtöbb kártya nálad landol!

És azt tudtátok, hogy a Brainbox sorozatból a kicsiknek való Bogyó és Babóca játék nyerte az Ország játéka 2017-es díját Társasjáték kicsiknek kategóriában? Nem hiába kapta a díjat! Tényleg nagyon szórakoztató!

Azt viszont elárulhatjuk, hogy a Brainbox sorozatnak számos verziója és variációja létezik a piacon. Kínálatunkban ezeket is megtekinthetitek!

Ötödik - Farmini társasjáték - 5 év felett

pepita.hu

A farmokat talán minden kisgyermek szereti. Én emlékszem mennyire imádtam őket és minden létező játékot, ami farmos. De milyen játék a Farmini pontosan? Nos...Itt a tavasz! Készen állsz, hogy a farmodat újra régi pompájában tündököljön? Pont most zajlik a területi mezőgazdasági verseny. Az idei év Legszebb Farm díját az nyeri meg, akinek a legtöbb kukoricaföldje és állata van! Légy résen, mert a gonosz farkas mindig a földed körül legyeskedik. Nehogy elraboljon a házi állatokból. Viszont még nyájra is ügyelned kel, mert azok meg letiporhatják a termést. Vajon te leszel a nyertes?

Negyedik - Zingo - társasjáték kicsiknek 4 év felett

Zingo
pepita.hu

A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. A Játék célja, hogy a játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.

A doboz tartalma:
- 1 db Zingo adagoló a lapocskákhoz
- 72 db képes lapocska
- 8 dupla oldalú Zingo tábla
- 1 Játékszabály

Jellemzői:
- Fejleszti a tanulási és szociális készségeket
- 4 éves kortól ajánljuk
- Játékosok száma: 2-6 fő

A játék Családi társasjátékok kategóriában 2018-ban elnyerte az Ország játéka díjat.

Harmadik - Tolongolyó - 5 év felett

pepita.hu

Osszátok szét a fehér golyókat egymás között, majd egymás után felváltva, egyesével helyezzétek a őket a színes golyókból álló fürtre… nézd, ahogy remegnek… reszketnek… és lassan szétcsúsznak! Légy ügyes és merész, ahogy a golyókat egymás után elhelyezed... biztos kéz és türelem! Egy hiba, és a tied lesz az összes leeső fehér golyó – ez a Tolongolyó! Az a játékos nyer, aki elsőként szabadul meg az összes nála lévő fehér golyótól!

A második és az első helyezésű társasjátékokról olvashattok a Babafalván az alábbi linkre kattintva