Szuper játékok black friday árakon a JátékNet-nél

Szuper játékok black friday árakon a JátékNet-nél

Imádtok játszani? Itt a helyetek! Dübörög a black friday a JátékNet oldalán is, ahol szuperebbnél szuperebb akciók várják a vásárlókat!

2021. 11. 21.

Temérdek játékot vásárolhattok most meg akciós áron, hiszen még mindig itt a black friday időszak. Mikor lenne alkalmasabb a vásárlásra, mint ilyenkor? Az árzuhanások segítségével kímélhetjük a pénztárcáinkat is a karácsonyi ajándék vásárlásra.

Bemutatkozásukban (ezen a linken) így írnak magukról a JátékNet oldalon: "Webáruházunk családi vállalkozásként indult, az alapötletét az egyik alapító családjában született első csemete körüli zsongás adta. Hamar belefáradtak a plázák hihetetlenül magas áraiba, a körúti boltocskákban való játékkeresgélésbe, és persze az ünnepek környékén kialakuló rettenetes tülekedésbe. Mivel megfelelő alternatívát a webáruházak piacán nem találtak, ezért létrehoztak egy olyat, amiben ők maguk is szívesen vásárolnának. Az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűztük ki célul, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Cégünk egy kis belvárosi lakás kanapéjáról alig három év alatt, egy több, mint 1200 négyzetméteres telephelyig jutott - persze közben már azt is kétszer kinőttük, 2020-ban költöztünk be 10 000 négyzetméteres raktárunkba. A munkatársaink száma is szépen növekedett, ami nem is csoda, ahhoz, hogy az évi több, mint negyedmillió rendelést a tőlünk elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki, szükségünk is van a közel 110 dolgos kézre. Büszkék és egyben hálásak is vagyunk törzsvásárlóinknak, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk, annak ellenére, hogy néha mi is hibázunk, épp ezért a vásárlói visszajelzésekre továbbra is nagyon odafigyelünk, várjuk az építő kritikákat!"

Olvassátok szeretettel a black friday ajánlójukat "Szerezd be a játékokat a fa alá Black Friday árakon! Rendelj Black Friday termékeink közül, és mi akár már másnapra kiszállítjuk neked! Mi bebizonyítjuk, hogy a karácsonyi készülődés lehet kényelmes, gyors és gazdaságos is. Családi társasjátékok, fejlesztő babajátékok, kreatív készletek vagy puha plüssök vannak a kívánságlistán? Black Friday kínálatunkban biztos találsz a gyerkőcök kedvére valót. Vásárolj akár népszerű játékmárkák közül akciósan! Szerezd be az ajándékokat most, hogy idén az adventi időszak a békés készülődésről szóljon!"

A black friday ajánlatokat pedig ide kattintva tekinthetitek meg