Szívhez szóló ajándék ötletek a karácsonyfa alá, amelyektől széles mosoly ül ki az arcokra

Szívhez szóló ajándék ötletek a karácsonyfa alá, amelyektől széles mosoly ül ki az arcokra

Cikkünkben egyedi ajándék ötletekkel segítjük a karácsonyi készülődést. Egyaránt mutatunk szívhez szóló, kreatív és népszerű variációkat is.

2019. 11. 27.

Karácsony ünnepe az egymás iránt érzett szeretet, valamint a pukkanásig történő halászlé, töltött káposzta és bejgli evés mellett az örömszerzésről is szól. Hogy a fa alá ne csak üres dobozok kerüljenek, érdemes időben nekiállnod az ajándékok keresésének.

Ha még nincs meg mindenki számára a személyre szóló ötlet, akkor ebben a bejegyzésben segítünk kitalálni, hogy mi kapjon majd helyet a díszes csomagolásban.

Sőt, a cikk végén arra vonatkozóan is adunk egy tuti tippet, ha kedvezményes áron szeretnéd intézni a szívhez szóló szuvenírek beszerzését.

Meglepetés ötlet digitális nomádok és világutazók legnagyobb örömére

Manapság egyre többen érdeklődnek a helyfüggetlen életmód iránt, és mintha valahogy a világ is összement volna. A kisebb légitársaságok színre lépésével alacsonyabb áron is el lehet utazni távoli helyekre, ezáltal folyamatosan növekszik a világot járó magyarok száma.

Jó eséllyel a Te környezetedben is akad olyan, aki az utazás valódi szerelmese. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni, akkor csomagolj neki a fa alá egy kaparós világtérképet. Akár úgy is használhatja majd, mint egy folyton szem előtt lévő bakancslistát, amelyről egymás után satírozhatja ki a már megcsodált közelebbi és távoli desztinációkat.

Te tudod, hogyan álltak a csillagok életetek egyik legszebb napján?

Gondolkoztál már azon, hogy életed egy különleges napján vajon hogyan álltak a csillagok? Miként festett az égbolt például a testvéred születésekor, amikor megismerted életed nagy szerelmét, vagy amikor a gyermeked világra jött?

Most egészen különleges csillagtérkép formájában adhatod át azt a leírhatatlan érzést, amit szavakkal szinte léptelenség volna leírni. Ha szívhez szóló meglepetéssel készülnél a szeretet ünnepére, a páratlan csillagkép minden bizonnyal telitalálatnak fog bizonyulni.

Ne lepődj meg rajta, ha az ajándékozott a kicsomagolást követően néhány percig a könnyeivel küszködik majd. Ezek csak örömkönnyek lesznek, amelyek a kedvességed iránt érzett hála megnyilvánulását jelentik.

Egy igazán személyre szóló ajándék gravírozott formában

A legtöbb ajándék azért nem marad emlékezetes, mert egész egyszerűen személytelenek. Az ajándékozó fél túlságosan is a funkcionalitásra koncentrál, és a nagy igyekezetben elhalványul a szeretet megfelelő kifejezése.

„Mire van leginkább szükséged” – hangzik el gyakran az ismert kérdés. Pedig a családtagjaidnak sokszor pénzben vagy ajándékokban nehezen kifejezhető dologra van leginkább szüksége az ünnepek alatt. Vagyis az odafigyelésre, az együtt töltött időre, és annak a kreatív módon történő kinyilvánítására, hogy igenis fontosak neked.

Ezért is számíthat valódi kuriózumnak egy névre szóló, gravírozott meglepetés. Nem feltétlenül kell egyből nagy dologra gondolni. Megteszi akár egy kulcstartó, egy nyaklánc vagy egy speciális kulcstartó is. A legfontosabb a rajta keresztül átadott üzenet és törődés, amely mindennél többet ér.

Öltöztesd ünnepi köntösbe az egyedi ajándékot

Amennyiben sikerült megtalálnod a leginkább szimpatikus ajándék ötleteket, akkor ünneplőbe kell öltöztetned őket. Hogy a sikert illetően biztosra tudj menni, idén célszerű kerülnöd a sablonos, minden évben alkalmazott csomagoló papírokat.

Ezúttal lepd meg a szeretteidet egy-egy innovatív, eddig még máshol korábban még nem látott csomagolásba bújtatott szuvenírrel és a pozitív fogadtatás nem marad el. Sőt, sokszor majd zavarban érzik magukat, amiért a meseszépen csomagolt remekművet fel kell bontaniuk.

Mikor érdemes beszerezned az egyedi ajándékokat?

Írd fel a naptáradba most azonnal a november 29-ét. A Black Friday akciók keretei között ugyanis kedvező áron juthatsz hozzá az itt felsorolt karácsonyi ajándékokhoz a Mesélő Ajándékok webshopban.

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.