Sport és wellness leárazás - Pepita.hu Black Friday

Sport és wellness leárazás - Pepita.hu Black Friday

Mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást ebben a rohanó világban. A sport jótékony hatása pedig vitathatatlan. Sport és wellness leárazás Fekete Péntek alkalmából a Pepita.hu oldalon!

2020. 11. 24.

Lábmasszírozók, párásítók, ventillátorok, légtisztítók és vibrációs trénerek szuper áron!

Lábmasszírozó készülékek

Gyakran fáj a lábad? Sokat mész reggeltől estig a munkád során és szívesen vennél egy kellemes masszázst? Jó helyen jársz! Kapd meg a professzionális lábmasszázst amit megérdemelsz a fűthető, elektromos lábmasszírozóinktól. Ez a lábmasszázs biztosítja a teljes lefedettségű, mély dagasztó masszázs élményt a saroktól a lábujjakig és felülről lefelé. A testreszabott kezelőszervek és a nyugtató hő miatt végre ellazulhatnak a túlhajszolt lábfejek és talpak. Tapasztald meg a változó légkompressziós lábmasszázst, amely finom, ritmikus nyomást gyakorol, hogy lábad lazító masszázsban részesítse. Sokféle választék és nagyon kiváló árak mellett vásárolhattok Black Friday alatt lábmasszírozót!

Párásítók és légtisztítók

A megfázások, légúti megbetegedések megelőzésére jó, ha van otthon egy párásító vagy légtisztító, ami biztosítja a megfelelő páratartalmú és baktériummentes levegőt a lakásban. Egy tiszta lélegzetvétel maga az élet. Hideg-, meleg-, ultrahangos-, és aromaterápiás párásítók széles választékából vásárolhattok. Porlasztók, kiváló légtisztító készülékek és párásító készülékek várják az érdeklődőket. Sőt! Előre felkészülhetünk a nyári melegre, mert a ventillátorok nagy akciókkal várják, hogy új otthonaikba kerüljenek.

Vibrációs trénerek

Javítsd általános fizikai kondíciód vibrációs tréner segítségével. Te is megígéred magadnak minden újév alkalmával, hogy odafigyelsz a testmozgásra, mégis minden alkalommal elmarad? Spórolj időt és tedd hatékonyabbá az edzéseket. Otthonod kényelmében tudsz egész testes, vagy fókuszált izomcsoportos gyakorlatokat végezni a tréner segítségével. Használata aktiválja az egész testet, ezáltal növeli az anyagcserét, javítja a keringést, csökkenti a fáradságérzetet és a depressziót. Formáld a tested az edzésgyakorlatok hatékonyságának növelésével és spórold meg a konditeremhez tartó utat.