Vásárold meg Black Friday kedvezménnyel saját, otthoni tartós szőrtelenítő készüléked

Vásárold meg Black Friday kedvezménnyel saját, otthoni tartós szőrtelenítő készüléked

A KozmetikaOtthon virtuális polcain kizárólag prémium minőségű, hatékony IPL és lézeres szőrtelenítő készülékek között válogathatsz.

2019. 10. 29.

Minden szőrtelenítőre 2 év magyarországi cseregaranciát vállalunk, valamint ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területén.

Válaszd ki saját, otthoni prémium minőségű szőrtelenítő készüléked, és vásárold meg extra Black Friday kedvezménnyel a KozmetikaOtthon.hu-tól!

Mik a tartós szőrtelenítő készülékek előnyei?

Egyetlen szőrtelenítő eljárás sem tud olyan hatékony lenni hosszú távon mint az IPL és lézertechnológiás szőrtelenítés. A borotva 1, maximum 2 napig nyújt simaságot, a szőrtelenítő krémek csupán néhány napig. A fájdalmas gyantázás és epillálást akár 2-3 hétig is sima bőrfelületet biztosíthat, azonban a procedúra sok kellemetlenséggel jár, valamint az érzékenyebb bőrű hölgyek és urak számára nem feltétlenül ideális.

Sokáig az IPL és lézertechnológia csak a speciális szalonok drága szolgáltatásai között volt elérhető, azonban a KozmetikaOtthon elhozta Magyarországra a legnagyobb világmárkák, legkedveltebb és leghatékonyabb szőrtelenítő készülékeit.

KozmetikaOtthon

4 kiváló márka hivatalos forgalmazói vagyunk, melyek kifejezetten a szőrtelenítő eljárásokra szakosodtak

A Global Skin Dermatologist (GSD) vállalat 2001 óta gyárt professzionális és otthoni használatra készülékeket. A DEESS márkanév alatt futó IPL szőrtelenítő gépek kifejezetten otthoni használatra lettek kifejlesztve. A DEESS gépek legnagyobb előnye, hogy az IPL szőrtelenítő technológia mellett különböző fejek csatlakoztathatóak a készülékhez, így számos kozmetikai arckezelés (ránctalanítás, akne kezelés) is elérhető egyetlen műszerrel.

Kínálatunkban szerepelnek a SmoothSkin szuper hatékony IPL készülékei is, melyek intelligens bőrszenzorjukkal bárki számára ideális választás lehetnek. Valamint a SmoothSkin alkotta meg az első, korlátlan villanásszámú IPL szőrtelentő készüléket is.

Ha azonban voksát a lézertechnológia mellett tette le, a piac legerősebb készülékeit nálunk szerezheti be a Tria Beauty márkának köszönhetően. A Tria szőrtelenítők klinikai vizsgálatokkal igazoltan hatékonyak, valamint egyedülállóan, az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális gépek.

Negyedik márkánk pedig - szintén hivatalos magyarországi disztribútorai vagyunk - az angol Rio, mely készülékek kifejezetten jó ár-érték aránnyal bíró gépek.

Ha bizonytalan vagy a döntésedben, látogass el tudástárunkba, vagy keresd fel ügyfélszolgálatunkat, akik magas szakértelemmel és készséggel állnak segítségedre.

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.