Őszi kuponnapok a budapesti plázákban

Őszi kuponnapok a budapesti plázákban

Az idei évben szinte az összes nagyobb budapesti pláza (Arena Mall, Árkád Budapest, Allee, Campona, Mammut, Pólus, Shopmark) egy hétre időzítette szokásos őszi kuponnapjait.

2019. 09. 09.

Az ősz nem csak az iskolakezdés, de a gradrób-frissítés szezonja is. A nyári hőhullám elköszönt, így érdemes a hűvösebb napokra időben felkészülni. Már szinte hagyománnyá vált, hogy az őszi és tavaszi ruhatár-frissítésre a legjobb alkalmak a Glamour és Joy napok, melyekben a legnagyobb márkák üzletei visszatérő vendégek. Ezekre az eseményekre azonban még egy kicsit várnunk kell. A budapesti plázák viszont addig sem tétlenkednek: szinte egy időben hirdették meg az őszi kuponnapokat.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy melyik nap hová érdemes venni az irányt:

Arena Mall

2019. szeptember 9-11.

A hét elejét az Arena Mall nyitja, ahol hétfőtől szerdáig várnak az akciós ajánlatok. A kuponokat a bevásárlóközpont honlapjáról tudod letölteni, és a kinyomtatott kuponokat az üzletek többségében felhasználhatod. Ha nincs lehetőséged nyomtatni, akkor se csüggedj, mert azt a pláza digitális termináljain is megteheted.

Pólus

2019. szeptember 10.

A Pólusban a szeptemberi kuponnapnak nevezett akciók 10-én lesznek elérhetőek. Az alábbi oldalon több mint 60 üzlet kuponjait találod.

Campona

2019. szeptember 11.

A hét közepén a Camponában érdemes akciókra vadászni, amelyhez a kuponfüzetet itt tudod letölteni.

Mammut

2019. szeptember 12.

Ha lemaradtál a hét elején az Arena Mall, a Pólus vagy akár a Campona akcióról, csütörtökön a Mammut felé vedd az irányt, ahol több mint 100 üzlet vesz részt az őszi kuponnapokon. Ez az akció a többi plázától eltérően csak egy napig érvényes. A 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezményre jogosító kuponokat a Mammut kuponok oldalról tudod letölteni.

Árkád Budapest

2019. szeptember 12-15.

Több bevásárlóközpont is a hétvégi időpontra időzítette az akciókat a nagyobb forgalom reményében. Már a Mammuttal párhuzamosan megkezdődik Budapest egyik legtöbb üzletével rendelkező plázájának őszi kuponnapja. Az Árkád kuponjait egy külön erre az alkalomra készült weboldalon válogathatod össze, így csak azokat a kuponokat kell kinyomtatnod és magaddal vinned, amelyeket fel szeretnél használni. Ha a vásárlás hevében megtetszik valami a kirakatban, amire előzetesen nem készültél, akkor a kuponnyomtató standoknál kérheted a hosztesszek segítségét.

Allee

2019. szeptember 12-15.

Az Alleeban szintén a hétvégét nyomják meg, akár a pénteki munka után is beugorhatsz, hogy a 82 résztvevő üzlet választékából összeállítsd őszi ruhatárad. A többi plázától eltérően az Alleeban a nyomtatás már a múlté, a papíralapú kuponokkal ellentétben mobilappra helyezik a hangsúlyt, hogy környezettudatos módon vásárolhass. Az Alle mobilappja nem csak a kuponok beszerzésében lesz segítőtársad, hanem az üzletek és egyéb hasznos információk megtalálásában is. Letölthető iOS-re az App Store-ból és Androidra a Google Play áruházból.

Shopmark

2019. szeptember 12-15.

Az őszre való felkészülést támogatja a Shopmark kuponnapja is. Itt szintén szeptember 12 és 15. között vásárolhasz kedvezményekkel, hogy még a szezon elején felvedd a ritmust. Több mint 30 üzlet vár kedvezményes kuponokkal, de érdemes körülnézned a további üzletekben is! A kedvezményes kuponokat itt találod.

Lemaradtál a kuponnapokról?

Amennyiben lemaradtál az őszi kuponnapokról, akkor sem kell csüggedned, mert a KuponBánya oldalon állandó akciókat és kuponokat találhatsz!