Műszaki cikkek akcióban több áruházban is

Műszaki cikkek akcióban több áruházban is

Múlt héten a plázák őszi kuponakciói sűrűsödtek egy hétre, a hét végén pedig a műszaki áruházak hirdettek közel azonos időpontban akciókat.

2019. 09. 13.

Akit nem pörgetett fel, hogy a plázák tömegébe vesse magát és a ruhatárát sem szerette volna bővíteni és nem bír várni au idei Black Friday akciókig, azoknak most itt vannak a főként online rendeléssel elérhető műszaki akciók. A műszaki cikkek a Fekete Péntek akciók húzókategóriája, így biztosak vagyunk benne, hogy sok olvasónknak nyújtunk ezzel a gyűjteménnyel segítséget addig is. Férfi olvasók előnyben, de természetesen női vásárlóknak is ajánlunk érdekességeket.

Határtalan szórakozás akció az eMagnál

2019. szeptember 9-15.

Az eMag aktuális akciójában számos műszaki cikket árazott le, így főként okostelefonokat, Tv készülékeket, latopokat, tableteket árulnak kedvezményes áron. Ezeken kívül megtalálhatóak az akcióban még háztartási gépek, okosórák, fülhallgatók és egyéb hangtechnikai berendezések, digitális fényképezőgépek is. De a műszaki cikkeken túl is találunk kedvező árú termékeket: leáraztak gyerekjátékokat, autós gyereküléseket, futópadot, cipőt, márkás női órát, de még olyan hétköznapi termékeket is mint a papírzsebkendő, a serpenyő vagy a macskaeledel. A választék tehát elég széleskörű, mindenki találhat magának olyat, amit érdemes megvenni. Ha pedig már a kosárban van az áhított termék, mindenképpen nézz körül, hiszen lehet, hogy a heti általános bevásárlást is lerövidítheted, ha az apróságokat is a csomagodhoz dobod.

Kedvezmények hete az Alza.hu-nál

2019. szeptember 9-15.

Az Alza.hu az eMag-gal egy időben kezdi a kedvezményes kiárusítását. Az akciós termékek között itt is megtalálhatjuk a legnépszerűbb kategóriákat, azaz a televíziókat, laptopokat, okostelefonokat és a háztartási gépeket. A szépségápolási termékek szintén népszerűek az Alzánál is. Ezt az üzletet a konyhai felszerelések és egészségmegőrzéshez kapcsolódó műszaki cikkek, valamint a gamer ajánlatok (konzolok, kiegészítők és játékok) emelik ki a többi kedvezményeket nyújtó áruházak közül.

AQUA Webáruház napok a hétvégén

2019. szeptember 12-15.

Az Aqua webáruház a hétvégére időzítette őszi akcióit, melyben a laptopok és az okosórák dominálják a legkeresettebb termékeknek szánt szekciót. Ezen kívül navigációt, mobiltelefonokat és egyéb számítástechnikai eszközöket is megszerezhetünk. Ezeken kívül konzolok, játékok, drónok, elektromos rollerek, de még programozható robotok is szerepelnek a kínálatban. Természetesen a háztartási nagygépek is megtalálhatóak az akciók között.

A 7 éves BestByte 7 napig akciózik

2019. szeptember 13-19.

A BestByte idén ünnepli 7. Születésnapját, így ahogy az lenni szokott az áruházak esetében, nem kap, hanem ad. Egy 7 napig tartó műszaki leárazással kedveskednek a vásárlóknak, melyek között megtalálhatjuk a már már szokásos TV készülékeket, laptopokat, tableteket, mobiltelefonokat, okosórákat, bluetooth hangszórókat, de ezen kívül számos háztartási kis- (szendvicssütő, vízforraló) és nagygép (mosógép, mosogatógép), szépségápolási műszaki cikkek (hajszárító, hajvasaló, szakállvágó) került bele az akcióba. Itt kizárólag műszaki cikkeket keressünk, viszont azokból rendkívül széles választék került meghirdetésre. Ha a nyár végén meghirdetett iskolakezdési akciókról lemaradtatok, akkor ez egy kiváló alkalom kedvezményes áron megszerezni a szükséges dolgokat.

Kedvezmény mánia a Media Markt-nál

2019. szeptember 16-22.

A Media Markt kedvezményes ajánlatai csak az akció első napján kerülnek felfedésre. Azonban az üzlet portfólióját ismerve biztosan számíthatunk a legnépszerűbb elektronikai cikkek leértékelésésre. Így biztosan várhatóak laptop, okostelefon és tablet kedvezmények, de jó eséllyel háztartási nagy- és kisgépek és egyéb szórakoztató elektronikai berendezések is szerepelni fognak a kínálatban. A termékek felfedését követően cikkünket frissítjük!

Update - 2019. 09. 16.

A Media Markt ajánlatai a várakozás szerint alakultak. Megtalálhatóak köztük a legnépszerűbb kategóriák és egy-két különlegességgel is készültek. 5-15% kedvezmény nyújtanak mosó- és szárítógépekre, hűtőszekrényekre, mosogatógépekre, tűzhelyekre, valamint beépíthető sütőkre és főzőlapokra. 10-12% kedvezménnyel árulják a megjelölt televíziókat és audió termékeket. A legnagyobb kedvezmény az okos- és mobiltelefon kategóriára érhető el, ami 7-42%-os leértékelést jelent. 8-15%-os kedvezménnyel érhetőek el tabletek, monitorok és nyomtatók, a notebookok pedig processzortól függően kerültek sávozásra 8-12% között. Jelentős, 10-25%-os csökkentett áron kaphatóak háztartási kisgépek, valamint szépség- illetve padlóápolási termékek. A fotózás szerelmesei 5-25%-os kedvezménnyel válogathatnak az akciós fényképezőgépek, videókamerák, objektívek választékából, de akár távcsövet is vásárolhatunk akciósan. A számítástechnikai kellékek közül jelen akció keretében a Urage márka termékeire lehet lecsapni egységesen 20%-ios kedvezménnyel. A pontos ajánlatokért kattints az akció oldalára és rendeld meg őket közvetlenül!