Mire számíthatunk black friday után?

Mire számíthatunk black friday után?

Elérkeztek az utolsó napok a black friday időszakból. Hamarosan végére ér a november is. De vajon mi lesz velünk a fekete péntek akciói nélkül?

2021. 11. 28.

Amint végére érünk a black friday-nek, azt gondolhatnánk, hogy nyoma sem marad a hatalmas akcióknak. Elbúcsúzhatunk a leértékelés feliratoktól, nem találkozunk majd úton útfélen leárazásokkal. Ám ez nem egészen igaz!

Most is lesznek akciók, hiszen itt az ünnepi szezon!

A fekete péntek intervalluma, habár ez volt a legnagyobb akciós időszak, csupán beharangozója volt a karácsonyi, szilveszteri szezonnak. Ahogy azt korábban is tapasztalhattuk, a webáruházak, üzletek ilyenkor karácsonyi leértékeléseket tartanak. Ezt követően pedig év végi leértékelésekbe futhatunk majd bele újra és újra. Tehát nem szükséges elkeseredni, ha esetleg lemaradtál a legjobb akciókról. Érkezik az utánpótlás.

Addig azonban még van egy napunk, hogy gyorsan szétnézzünk az aktuálisan még elérhető fekete péntek akciókat keresgélve.

A Pepita.hu oldalon például még tart a fekete péntek, de számos egyéb webáruházat is elcsíphetünk még a nagy akcióikkal!

Ahogy azt fentebb írjuk, különösen érdemes figyelni, hogy melyik webáruházak, üzletek lesznek azok, akik karácsonyi akciós heteket is tartanak.