Mikor lesz black friday 2022-ben?

Mikor lesz black friday 2022-ben?

A black friday, magyarul fekete péntek, az Egyesült Államokból induló, vásárlási ünnep. Tulajdonképpen ez az a nap, ami megadja a kezdő löketet a karácsonyi bevásárlási szezonnak. Mára világszerte elterjedt vásárlási őrületté nőtt

2022. 10. 03.

A black friday időpontja sokáig egyértelmű volt

Egészen 1996 óta alkalmazták a fekete pénteket mint kifejezést, méghozzá a hálaadást követő pénteki napra. Csak idővel nőtte ki magát ennél is jobban. Ugyanis elérkeztünk arra a pontra, hogy már nem csak egyetlen egy darab pénteket fed le ez az egész vásárlási őrület. Sok helyen az érintett hétvégét követő egész hétvégére óriási akciókkal várják az érdeklődőket.

De akkor 2022-ben mire számíthatnak az érdeklődők?

2022-ben további növekedésre számíthatnak a vásárlók. Hiszen több üzlet, online bolt is hosszabbításra készül. Hogy mire gondolunk ez alatt? Nem csak az egész hétvégére, de még csak nem is az egész hétre. Ha szemfülesek vagyunk észrevehetjük idén egyes webáruházaknál, hogy egy 10-14 napos vásárlási őrület is várhat bennünket novemberben.

Hivatalosan csak egyetlen nap lenne, 2022. november 25. ámde ...

Várhatóan 2022. november első hetétől kezdve egészen november 27-ig is élvezhetjük majd a hatalmas akciókat!

Ezért mindenképpen érdemes lesz figyelemmel kísérni a kedvenc boltjaink, webáruházaink kínálatát. Ha tehetitek és érdekel benneteket az akciók sokasága, iratkozzatok fel lehetőség szerint a hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljetek róla, ha árzuhanások következnek! Ki ne szeretné a kedvenc termékeit a legkiválóbb áron beszerezni? 30%-os akciók? Nem-nem! Ennél is jobbak! Sok helyen akár 50% - 80%-os akciók is várják a vevőket!

Ne maradjatok le! Nézzétek az oldalunkat és mi elhozzuk nektek a legkiválóbb ajánlatokat, a legszuperebb webáruházak kínálatából!

Értesülj időben a legjobb akciókról, iratkozz fel hírlevelünkre itt: a black.friday.hu oldalon