Miben változik a Black Friday a koronavírus miatt?

Miben változik a Black Friday a koronavírus miatt?

2020-ban a koronavírus nagyon sok tevékenység és tényező menetét írta felül vagy módosította az elmúlt hetekben, hónapokban. De mi lesz elemibb változás a vásárlások során? Cikkünkből kiderül!

2020. 11. 16.

A 2020-as évben jócskán megváltoztak a vásárlási szokások. Részben önnön döntés következtén, részben kormány általi kötelező protokollt követve. A boltok többsége vagy bezárt, vagy hamarabbi zárással elérhető. Így Black Friday akciók is korlátozásra kényszerültek.

Az online világ előnyei

A Black Friday akciók hála az égnek nem csupán élesben voltak elérhetőek az évek során, hanem még a korlátozások előtt is elérhetőek voltak már online platformokon is. Ennek sok-sok kiváló előnye van, amiért a lezárásokon túl is hálásak lehetünk.

A házhozszállítás előnyei

Az online webshopok legelső és fontos előnye mindig is a háztól-házig kiszállítás lehetősége volt. Mi sem könnyebb, mint valamit kirendelni házhoz, ha nincs időnk és/vagy lehetőségünk az adott termékeket az üzletbe vagy posta-pontra kéretni.

Érintésmentes szállítás

Nem csak az éttermek ügyelnek az ilyesfajta rendszer bevezetésére, hanem már rengeteg bolt is felel azért, hogy a vásárlók ne csak készpénzes fizetéssel tudjanak fizetni egy-egy megvásárolt termék kifizetése során, hanem akár előre elutalt összegeket, PayPay vagy éppen Simple Pay fiókkal is ki tudjuk fizetni rendelésünk árát.

A tömegek elkerülése

További kiváló előnye az online vásárlásnak a fertőződés elkerülése érdekében, a tömegek elkerülései voltak. Ha nincs fizikálisan akciós vásárlási lehetőség, nincs többé sorban való várakozás és nincs többé tömeg között történő termékekért való „verekedés” avagy bármilyen küzdelem.

Elkerüljük a fertőződés lehetőségét

A koronavírus általánosságban a levegőben, nyálkahártyán át terjed. Amennyiben számítógépen és/vagy telefonon rendeljük meg a jobbnál-jobb ajánlatokkal ellátott termékeket, elkerülhetünk minden nemű Covid fertőzési lehetőséget. Így sem mi magunk nem leszünk betegek, sem másokat nem vagyunk képesek megfertőzni. Mindenki jól jár! Nem nagyszerű?

Javasoljuk mindenkinek és mindannyiótokat biztatunk az online bevásárlásra Black Friday alkalmából a saját és mások biztonsága érdekében! Jó egészséget kívánunk nektek, s ennél is jobb akciókat!