Már pörög a Leddiszkont black friday

Már pörög a Leddiszkont black friday

Fény nélkül élni nem is tudnánk manapság. Különösen ezekben az őszi, téli időszakokban válik melankolikussá a kültér és a beltér is egyaránt, ha nincs megfelelő világításunk. A Leddiszkont azonban segít ezt kiküszöbölni!

2021. 11. 15.

Óraátállítás, korai sötétedés, szürkület, köd, ború. Ezek köszöntenek minket, amikor az ősz a végéhez közeledik és a tél bekopogtat az ajtókon. Az emberek ilyenkor okkal válnak szomorkássá, hiszen a csodálatos napunk is a felhők takarásába burkolózik. Mire észbe kapunk már ránk is sötétedik, feketévé válik a nappal is, és az ablakainkon sem szűrődik be más, csupán a néha felvillanó hold homálya.

Mit tehetünk, hogy kikerüljük a korai sötétedéssel járó melankolikus érzésvilágot?

Borítsuk fényárba a lakásunkat, kívül és belül egyaránt. Mi is lehetne szuperebb megoldás, mint beszerezni fantasztikus fényforrásokat, melyekkel búcsút inthetünk a kelletlenül korai sötétedés okozta szomorkás gondolatoknak? A Leddiszkont pontosan ebben lehet a segítségünkre!

Náluk nagyszerű LED fényforrásokat vásárolhattok, melyekkel az egész lakás fényárban úszhat. Sőt! Azt is feltüntetik, ha egy égőjük nem vibrál. Na, de mi is az a vibrálás? Ezen kérdés megválaszolására segítségül hívtuk a Leddiszkont egy erről szóló felületét: "A vibrálást szaknyelvben stroboszkóp hatásnak nevezik. Ez egy olyan jelenség, mikor a fényforrás a hálózati feszültség periódikus változását a fényével követi.

A jelenséget erősíti, ha a fényforrásnak van egy olyan feszültségértéke, ami alatt nem, de felette már világít. Ekkor két világító szakasz között egy hosszabb nem világító állapot is létrejön, melynek időbeli hossza a fényforrás küszöbfeszültségi értékének nagyságától függ.

A stroboszkóp hatás amellett, hogy a koncentrációképességet csökkenti, fárasztja a szemet és fokozott baleseti veszélyhelyzetet teremt forgó mozgást végző munkagépek közelében, mivel fényében a mozgó alkatrészek állónak látszódhatnak vagy a ténylegestől eltérő mozgást mutatnak! Tehát itt tilos is alkalmazni a vibrálós fényeket!"

"Csak a leddiszkont.hu oldalakon van jelezve, ha egy égő nem vibrál! Csak a 3W körte, gyertya, spot égőink vibrálnak, ezeket csak olyan helyekre ajánljuk, ahol nem olvasnak vagy dolgoznak alatta, folyósokra, pincékbe! A nem vibrálós termékek ára minden esetben 90 forintra végződik. A vibrálás egy mobil telefon fényképezőjével jól látható, ha csíkozódik a fény, akkor az vibrál!" (Forrás: Leddiszkont - mindent a led világáról )

Nyakunkon a karácsonyi szezon is...

Abban talán sokan egyet tudunk érteni, hogy nem karácsony a karácsony a csodálatosan szép világítások nélkül. Legyen szó kültéri, a ház falait beborító áradatról vagy éppen beltéren, a karácsonyfán, vagy a függönyeinken elhelyezett, csillogó, színes vagy fehér fényekről - mind-mind eszméletlen hangulatot tudnak adni az ünnepnek. Tulajdonképpen ez alapozza meg a legkönnyebben az ünnepi hangulatot.

A Leddiszkont most épp black friday időszakot tart, amikor a világításaikat szuper áron vásárolhatjátok meg. Az alábbi linkre kattintva meg is tekinthetitek ezeket a szuperebbnél szuperebb akciókat!

Ne maradjatok le és borítsátok fénybe a lakást még az ünnepek előtt!