Légkondícionáló vásárlása Black Friday napján

Légkondícionáló vásárlása Black Friday napján

A klímavásárlás jellemzően már csak a nagy melegben jut az emberek eszébe, pedig aki előre gondolkodik, és a novemberi Black Friday napján szerzi be ezt az eszközt, az rendkívül sokat spórolhat.

2019. 07. 01.

A klímaváltozás hazánkat sem kíméli, így évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy lakásukat vagy házukat felszerelik légkondícionálóval, hogy könnyebben elviseljék az egyre gyakoribb hőhullámokat.

Miért vegyek klímát, amikor már úgyis jön a tél?

Sokan feltehetik ezt a kérdést, hogy miért ruházzanak be egy ilyen eszközre az ősz végi Black Friday időszakában, amikor már nincsen elviselhetetlenül meleg, a válasz viszont három nézőpontból is logikusnak tűnik.

Akciós készülékek

Mint tudjuk, egy termék árára nagy hatással van a kereslet. Amikor odakint elviselhettelen már a meleg, akkor olyanok is klímavásárlásra adják a fejüket, akik korábban nem tervezték azt. Így rendszerint olyan sok eszközt vásárolnak az üzletekeben, hogy azokat teljes áron tudják adni, nem szükséges kedvezmények biztosítása.

Olcsó és gyors szerelés

A szerelés nagyon hasonló az eszköz értékesítéséhez. Amikor sok légkondit vásárolnak, akkor a klímaszerelők is leterheltek, és nem ritka az sem, hogy csak hetekkel vagy hónapokkal későbbi időpontot kapunk. Ezek a szakemberek tavasztól őszig szinte éjjel-nappal el vannak látva munkával, így nem éri meg nekik akciókat kínálni sem. Amikor viszont vége a szezonnak, akkor sokkal gyorsabban és kedvezőbb áron fogunktudni klímaszerelőt találni.

Fűtésszámla csökkentése

Bár nem mind, de a legtöbb légkondi már nem csak hűtő, hanem fűtő funkcióval is rendelkezik, ami az átmeneti (őszi és tavaszi) időszakban nagy hasznunkra lehet. Nem kell a még nem üzemelő gázos rendszert beindítani, vagy a már nem üzemelő fűtési rendszert újraaktiválni, hanem elég egy gombnyomás, és a klíma néhány perc alatt felfűti a helyiséget a kívánt hőfokra. Így azon túl, hogy ez kényelmes, még gazdaságos is, mivel ebben az időszakban néhány fokos plusz meleget kevesebb energiafelhasználással fog a légkondícionáló megteremteni, mint az egyéb fűtési rendszerek.

Hol tudok légkodícionálót vásárolni?

A legtöbb elektronikai áruházban (pl.: eMag, Media Markt) lehet légkondit kapni Black Friday-kor is, viszont egyre több a specializált üzlet, ahol szereléssel, beüzemeléssel és éves karbantartással, tisztítással értékesítik azokat.

Ismersz olyan légkondi áruházat vagy webshopot, ahol Black Friday napján biztosan lesznek akciók? Oszd meg velünk, hogy a Black Friday Klíma, légkondícionáló vásárlás oldalunk még teljesebb lehessen.