JOY-Napok, a Black Friday előtti főpróba

JOY-Napok, a Black Friday előtti főpróba

Csupán 3 hét maradt a 2019-es Black Friday-ig, azonban ezen a hétvégén az őszi JOY-Napokon vásárolhatunk kedvenc üzleteinkben és webáruházainkban kedvezményes árakon.

2019. 11. 05.

A kuponokat keresd a novemberi JOY magazinban, vagy látogass el a joynapok.hu weboldalra.

Ki ne szeretne extra kedvezményekkel vásárolni, felfrissíteni őszi, téli ruhatárát, beszerezni a legújabb technikai eszközöket vagy akciós áron igénybe venni szolgáltatásokat? Ha Te is az akció vadászok közé tartozol, november második és utolsó hétvégéje a kedvenc időszakod lesz.

Ha november 7-10. között a JOY-Napokon nem sikerül beszerezned az idei télikabátod, a kiszemelt csizmád, egy új telefont, vagy kedvenc parfümöd, esetleg nem tudod mivel lepd meg szeretteid, pánikra semmi ok! Hiszen 2019. november 29-én a Black Friday-en újabb akciókkal készülnek Neked az üzletek. Sőt, egyes boltok és webáruházak egész héten, hétvégén óriási kedvezményekkel várnak.

JOY-Napok és Black Friday a karácsonyi készülődéshez

A karácsony még nagyon távolinak tűnik. Azonban, ha Te is azok közé tartozol, akik nem szeretik az utolsó napra hagyni a vásárlást, szívesen elkerülöd az adventi hétvégéken és a Szentestét megelőző napokon jellemző tömeget, akkor most a JOY-Napokon és a 3 hét múlva esedékes Black Friday-en érdemes szemfülesnek lenned.

Készülj, mert előfordulhat, hogy az üzletek akciós kínálata a JOY-Napokon és a Black Friday-en is véges. Érdemes időben a boltokba látogatnod, esetleg már korábban tájékozódnod az árukészletekről.

Vásárolj online a JOY-Napokon és Black Friday-en is!

Ha Te inkább a kényelmes és tudatos online vásárlás szerelmese vagy, a JOY-Napokon és a Black Friday-en is megannyi webáruház kínál számodra ruházati termékeket, technikai eszközöket, szolgáltatásokat és megannyi hasznos dolgot, mely a mindennapjaidhoz szükséges, amire szeretteid vágynak.