Játék ajánló 3 éves korig a pepita.hu black friday akcióival

Játék ajánló 3 éves korig a pepita.hu black friday akcióival

Vajon milyen játékokat érdemes venni csemetéinknek bizonyos életszakaszokban? Milyeneket lányoknak és milyeneket fiúknak? Íme néhány tipp, játékok 3 éves korig!

2021. 11. 16.

A legkisebbeknek

Sokféle fejlesztő játék létezik, amivel már bölcsisek is tudnak játszani. Mindemellett nevükből eredendően még fejlesztő hatással is bírnak. Segítenek a legkisebbeknek megtanulni a különböző formák neveit, a színeket, számokat. Megismerhetik az állatokat és azok hangjait is. Mindezt gombok segítségével akár, és pillanatok alatt. Black friday kínálatunkban most sok-sok ilyen játék van kiváló áron.

Pancsolás közben melyik gyerek ne imádna játszani? Megannyi fürdőjáték közül válogathattok a pepita.hu kínálatában. Minőségi anyagokból, kiváló árakon. Legyen a fürdés szórakozás, tele kacajjal, szívből jövő boldogsággal!

Egy picit nagyobbaknak

Legyen gyermeked igazi sofőr!

Belegondoltál már abba, hogy gyerekként mennyire szerettük a kis lábbal hajtható műanyag motorokat? Ez már egy nagyon modern világ, hiszen a mai kisgyermekek már nem csak a klasszikus régi típusú játékokat vehetik birtokba. Hanem vásárolhatunk nekik elektromos járműveket , amik lássuk be, nagyon élethűek. Eszméletlen nagy élményt nyújthat használatuk, a termékek típusban, színben, kialakításban nagyon széles skálán mozognak. A kisgyermekek csak úgy hasíthatják velük az utat vagy inkább udvart, parkot! A pepita.hu kínálatában is temérdek elektromos jármű közül választhattok, csak kattintsatok a fotókra vagy az alattuk lévő gombokra és már el is repít benneteket a böngésző a megfelelő oldalra.

A kislányok álma

A babaházak világa egész univerzumokat képes megnyitni egy gyermeki elmében. Gondoljunk csak bele milyen fejlesztő hatásokkal bírhat a babázás. A gyermek itt megtanulhatja eljátszani egy családon belüli szerepeket és gyakorolhatja azok működését a játék során. Így játszva tanulja el, kinek mik a feladatai, ki milyen helyet tölt be a családban, milyen női és milyen férfi minták lehetnek. Az biztos, hogy én gyerekként minden babaházra csillogó szemekkel néztem. De felnőttként is épp ugyanúgy csodálom ezeket a miniatűr, de annál élethűbb világokat. Temérdek mini bútor, mini emberkék... mi is lehetne nagyobb öröm egy pici lánynak, gyermeknek mintha megkaphatja saját kis babaházát, ahol önnön elméje meséit játszhatja el?

Indiánsátrak

Egy indiánsátor egy gyerekszobában egyszerre válhat kiváló, hangulatos dekorációvá és izgalmas játékok színterévé. Minden kisgyermek szeret bujkálni. Mi is gyermekként sokszor építettünk sátrat takaróból két szék közé... nos, egy ilyen indiánsátor nagyon könnyeden kiválthatja a fáradalmas építkezés folyamatait. Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt szórakoztató lehet és karácsonyi ajándéknak sem utolsó!

Gyerekkonyhák

A kisgyermekek többsége boldog, csillogó szemekkel szokta az anyukáját nézni, ahogy a sütiktől illatozó konyhába sürög-forog. Már itt is eltanulják azokat a felnőtt mintákat, melyeket látnak főzés közben és előszeretettel próbálnák ki ők maguk is, milyen is lehet egy konyhában tevékenykedni. Erre a célra tökéletesek a gyerekkonyhák avagy játékkonyhák. Rengeteg mini eszközzel, picike játék lábasokkal, fazekakkal, evőeszközökkel, sütővel, mikróval is akár. Persze mind-mind csak játék, de kiváló szórakozást biztosíthat a gyermek számára.

De ha szétnéztek még a kategóriák között, megannyi szuper játékkal találkozhattok, most akciós árakon!