Izgalmas letisztultság, avagy black friday a DODO-nál

Izgalmas letisztultság, avagy black friday a DODO-nál

Mindannyian szeretjük, ha lakásunk a hozzánk legközelebbi stílusban öltözködhet fel, amikor berendezésre kerül a sor. A DODO pontosan ebben segít minket!

2021. 11. 13.

Izgalom, gyönyörűség, letisztultság, egyediség, különleges formatervezés, szívet megdobogtató kivitelezések - ezek a kifejezések juthatnak eszünkbe, ha ránézünk a DODO termékreire. Minőségi alapanyagokból egyszerűen bútorcsodákat forgalmaznak. Olyat, ahol szinte sehol nem látni más helyeken.

De mi is ez a DODO design?

A DODO bemutatkozó felületén az alábbi bekezdés olvasható: "Hiszünk abban, hogy az otthon megteremtése az egyik legfontosabb dolog az életben. Nem mindegy, milyen érzések töltenek el minket, amikor belépünk az otthonunkba egy-egy nehéz munkahelyi nap, vagy egy hosszú utazás után. A meghitt otthon hangulata azonban mindenkinek mást és mást jelent. Mi a DODO-nál nem gondoljuk, hogy ezt szabályokkal lehetne definiálni. Nem szeretjük a tömeg-designokat sem, a "tizenkettő egy tucat" enteriőröket. És hisszük, hogy egy olyan otthon megteremtése, amit valóban a magunkénak érzünk, nem szabad, hogy a pénzen múljon. Azért hoztuk létre a DODO online bútorboltot, hogy magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi design bútorokat, lámpákat, és dekortárgyakat vezethessünk be a magyar piacra. Szeretnénk szembemenni azzal az iránnyal, hogy a design szó összeolvad a luxussal és elérhetővé tenni az igényes, egyedi lakberendezési tárgyakat egy szélesebb réteg számára." (forrás: DODO, 'Rólunk')

S mennyire igazak ezek a gondolatok. Elég csak rákattintani oldalukra és elénk is tárul a fent is említett különleges bútor és lakberendezési tárgy rengeteg. Az ember szeme csak cikázik a szebbnél szebb komódok, asztalok, dekorációk széles kínálatában.

Körbelengi őket egyfajta skandináv letisztultság...

El tudjuk képzelni, hogy az ő bútoraikkal mesés szobákat, nappalikat, konyhákat és egész lakásokat lehet berendezni a skandináv letisztultság jegyeiben. A színvilág, a formatervezés mind-mind megerősítenek bennünket abban, hogy olyan környezet teremthető termékeik megvásárlásával, ahová jó betérni. Olyan nappali, ahol jó összegyűlni, megpihenni. Olyan hálószoba, ami tényleg megerősíthet bennünket a nap végi pihenés szükségességével, még ebben a túlzóan rohanó világban is.

Szeretnétek ti is akciósan beszerezni néhány terméket a DODO-nál? Jó hírünk van!

A DODO-nál is lesz black friday, így csak vissza kell majd látogatnotok oldalukra, hogy a legkiválóbb akciókkal találjátok szembe magatokat, csak kattintsatok a DODO oldalára és várjátok nagyzserű kedvezményeiket.