Ismerjük mi a black friday, de mi a Singles' day?

Ismerjük mi a black friday, de mi a Singles' day?

Azt már tudjuk, hogy mit is jelent a black friday, azaz fekete péntek fogalma. De mi lehet a Singles' day? Cikkünkben erről írunk nektek.

2021. 10. 17.

Számos akciókkal teli időszak lehet egy évben. Így nyugodtan kijelenthetjük...

...nem csak a Black Friday az egyedüli hatalmas akciókkal megáldott ünnep a világon, van már Cyber Monday, Boxing Day, különféle kupon napi akciók (Joy, Glamour). Ámde létezik egy Kínában ünnepelt szezonális bevásárlási láz, ami nem más, mint a Singles’ Day.

Habár kevésbé elterjedt Magyarországon, mégis világszerte ez a legnagyobb online és offline vásárlási nap, amit minden éven november 11-én tartanak meg.

Az ünnep eredete tőlünk sokkal-sokkal távolabb, a Nanjing Egyetemhez repít minket, ahol négy egyedülálló srác kitalálta, hogy meg szeretnék ünnepelni a szingli létüket, ha már a szerelmeseknek ott a Valentin-nap erre az eshetőségre. November 11. igazából négy darab egyes – 11. 11. melynek lényegében szimbolikus jelentése is van, a négy egyesben, egy-egy férfi tagot jelentenek a számok, a korábban említett srácokra utalva, mintha a számok emberkék volnának.

A Black Friday-hez hasonlóan a Singles’s Day is egy eszméletlen nagy vásárlással és akciókkal egybekötött ünnep lett...

...amikor az emberek százai, ezrei és akár milliói ülnek le online platformok elé vagy kelnek útra az üzletekbe, hogy elcsíphessék a legjobb ajánlatokat. Ahogy írtuk is ez az ünnep Kínából származik, különösképp az Alibaba.com kínai webáruház az, ami igencsak magas vásárlószámmal és eladással büszkélkedhet az egyedülállók napján.

De ha már akciók....hatalmas akciók következnek idén novemberben is.

Ha tehetitek és érdekel benneteket az akciók sokasága, iratkozzatok fel lehetőség szerint a hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljetek róla, ha árzuhanások következnek! Ki ne szeretné a kedvenc termékeit a legkiválóbb áron beszerezni? 30%-os akciók? Nem-nem! Ennél is jobbak! Sok helyen akár 50% - 80%-os akciók is várják a vevőket!