Elkezdődött a Black Friday a KozmetikaOtthonnál!

Elkezdődött a Black Friday a KozmetikaOtthonnál!

Elérkezett a Fekete Péntek első felvonása és a kozmetikaotthon.hu webáruház jelentős akciókkal készült vásárlóinak. 18-51% kedvezménnyel vásárolhatják meg készülékeiket 2019. november 22-től december 3. délig.

2019. 11. 22.

Szerezze be extra akciós áron a karácsonyi ajándékokat, vagy lepje meg magát szalontechnológiás kozmetikai készülékkel! A KozmetikaOtthon a tartós szőrtelenítő készülékek, valamint az otthoni arckezelő gépek specialistája.

Most érdemes tartós szőrtelenítő készüléket vásárolni

Válassza akár az IPL, akár a lézertechnológiás tartós szőrtelenítő készülékeket, a kozmetikaotthonnál kizárólag full prémium gépeket talál. Minden szőrtelenítőt ingyenesen szállítanak otthonába, valamint 2 év magyarországi cseregarancia vonatkozik rájuk.

Arcápoló, arctisztító és ránctalanító szalontechnológás készülékek

A professzionális eljárások hatékonyságát és kezelésmódjait költöztetik otthonába a Rio, Tria, GSD DEESS, SVK France, UPBUTY Japan termékek. Kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja az igényeihez és bőrtípusához leginkább passzoló darabokat. Amennyiben bizonytalan a választásban, ügyfélszolgálatuk készséggel áll rendelkezésére.

A szőrtelenítők és arckezelőkön kívül számos szájhigiénés és fogesztétikai szett közül is választhatnak, valamint gondoltak a hideg téli napokat és estéket nehezen átvészelő sorstársainkra is. Számos elektromos testmelegítőt kínálnak ezen a hétvégén Black Friday kedvezménnyel.

Emellett kozmetikai sminktükrök, manikűr és pedikűr készülékek, lábkeringés javító, tartásjavító is beszerezhető az akciós hétvége alatt.

Érdemes időben lecsapni a kedvezményes ajánlatokra, mert kizárólag a készlet erejéig, vagy 2019. november 22. és december 3. 12:00 között érvényesek az akciók.

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.