Elindult a Pepita.hu oldalon a Black Friday hét

Elindult a Pepita.hu oldalon a Black Friday hét

Nem szeretnél lemaradni a család webáruházánál a legeslegjobb akciókról? Látogass el a Pepita.hu oldalra és böngészd legkiválóbb akcióikat!

2020. 11. 20.

November 20-tól kiváló akciókkal várják az érdeklődőket! Hogy milyen termékeket érdemes majd elsődlegesen böngészni?

November 20-tól kezdve szinte minden kategóriában láthattok leárazásokat és ami ennél is szuperebb: több, mint 10 ezer termék van leárazva a Black Friday keretében. Több, mint 50%-os leértékeléssel vásárolhattok illatosítókat, tisztítószereket (akár a konyhába, mosógéphez, fürdőszobába). Drogériai termékek akár csomagban is lesznek akciósan, ami hosszú távon nagyon költséghatékony lehet. Több termék, kevesebb pénzért.

A leárazásokról...

A Pepita.hu oldalon a sport ruházat, cipők, női, férfi és gyermek ruházati leárazásokra is számíthattok. Néhány kiváló sport márka, mint az Adidas és Nike - gyerek focicipők keretében néhány terméket több, mint 60%-os leértékeléssel jelenít meg és ezáltal ilyen magas akcióval érhetőek el.

A csocsó és PC, konzol játékok játékok szerelmesei is kedvezőbbnél-kedvezőbb ajánlatokba futhatnak bele. Néhány csocsó asztal féláron, vagy igencsak vagány gamer szék pedig több, mint 60%-os akcióval kedveskedik a vásárlók számára. Minden gamernek szüksége van egy sajátos trónra, ami ergonomikus és kényelmes, nemde?

Legyen szó akár babaházakról, akár komplett vonatpályáról, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt vannak meglepetések. Néhány termék akár -40%-os kedvezménnyel is elérhető és megvásárolható. Ki ne akarna egy délután erejéig masiniszta, jegyellenőr, hercegnő vagy tűzoltó lenni?

Látogassatok el november 20 és 29 között a Pepita.hu oldalra és válogassatok jobbnál-jobb ajánlataink közül! A család webáruháza a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig mindenkire gondol Black Friday alkalmából!