Elindult a Black Friday blog

Elindult a Black Friday blog

Annak ellenére, hogy a hivatalos Black Friday-t minden évben november végén tartják, egyre több kereskedő dönt úgy, hogy Black Friday vagy Fekete Péntek kifejezésekkel illeti időszakos akcióit.

2019. 06. 24.

Ez nem véletlen, hiszen a Black Friday az emberek tudatában egyre inkább az akció és a kedvezmény szinonímája. Ezért úgy döntöttünk, hogy mi sem korlátozzuk a különböző akciók megosztását a novemberi időszakra, hanem egész évben figyelemmel kísérjük azokat, és írunk róluk, hogy minél több emberhez eljussanak.

Ezért indítottuk el a blogot, ahol a Black Friday-hez kapcsolódó érdekességek mellett plázák, üzletláncok és webáruházak aktuális, kedvezményes ajánlatait tesszük közzé.

Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legjobb akció időben kikerüljön az oldalra, de mivel lehetetlen több ezer üzlet és webáruház kínálatát folyamatosan figyelemmel kísérni, ezért szívesen vesszük látogatóink ajánlásait is. Ehhez nem kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot a black@friday.hu e-mail címen.

Kereskedő vagy?

Szeretnéd, ha rendszeresen közölnénk az akcióidat az oldalon? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, ha pedig további megjelenéseket szeretnél, a Black Friday kereskedőknek oldalunk neked szól!

Kellemes böngését és akcióvadászatot kívánnunk! :)