DODO black friday, desingban otthon

DODO black friday, desingban otthon

Megfizethető, jó minőségű design bútorok, lámpák, dekoráció, és otthoni kiegészítők! Válogass több mint 17.000 lakberendezési tárgyunk közül és találd meg kedvenceidet!

2022. 11. 16.

Izgalom, gyönyörűség, letisztultság, egyediség, különleges formatervezés, szívet megdobogtató kivitelezések - ezek a kifejezések juthatnak eszünkbe, ha ránézünk a DODO termékreire. Minőségi alapanyagokból egyszerűen bútorcsodákat forgalmaznak. Olyat, ahol szinte sehol nem látni más helyeken.

De mi is ez a DODO design?

A DODO bemutatkozó felületén az alábbi bekezdés olvasható: "Hiszünk abban, hogy az otthon megteremtése az egyik legfontosabb dolog az életben. Nem mindegy, milyen érzések töltenek el minket, amikor belépünk az otthonunkba egy-egy nehéz munkahelyi nap, vagy egy hosszú utazás után. A meghitt otthon hangulata azonban mindenkinek mást és mást jelent. Mi a DODO-nál nem gondoljuk, hogy ezt szabályokkal lehetne definiálni. Nem szeretjük a tömeg-designokat sem, a "tizenkettő egy tucat" enteriőröket. És hisszük, hogy egy olyan otthon megteremtése, amit valóban a magunkénak érzünk, nem szabad, hogy a pénzen múljon. Azért hoztuk létre a DODO online bútorboltot, hogy magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi design bútorokat, lámpákat, és dekortárgyakat vezethessünk be a magyar piacra. Szeretnénk szembemenni azzal az iránnyal, hogy a design szó összeolvad a luxussal és elérhetővé tenni az igényes, egyedi lakberendezési tárgyakat egy szélesebb réteg számára." (forrás: DODO, 'Rólunk')

S mennyire igazak ezek a gondolatok. Elég csak rákattintani oldalukra és elénk is tárul a fent is említett különleges bútor és lakberendezési tárgy rengeteg. Az ember szeme csak cikázik a szebbnél szebb komódok, asztalok, dekorációk széles kínálatában.

Körbelengi őket egyfajta skandináv letisztultság...

El tudjuk képzelni, hogy az ő bútoraikkal mesés szobákat, nappalikat, konyhákat és egész lakásokat lehet berendezni a skandináv letisztultság jegyeiben. A színvilág, a formatervezés mind-mind megerősítenek bennünket abban, hogy olyan környezet teremthető termékeik megvásárlásával, ahová jó betérni. Olyan nappali, ahol jó összegyűlni, megpihenni. Olyan hálószoba, ami tényleg megerősíthet bennünket a nap végi pihenés szükségességével, még ebben a túlzóan rohanó világban is.

Szeretnétek ti is akciósan beszerezni néhány terméket a DODO-nál? Jó hírünk van!

A DODO-nál is lesz black friday, így csak vissza kell majd látogatnotok oldalukra, hogy a legkiválóbb akciókkal találjátok szembe magatokat, csak kattintsatok a DODO oldalára és várjátok nagyzserű kedvezményeiket.