Black Friday a Pepita.hu oldalon

Black Friday a Pepita.hu oldalon

Érdekelnek az akciók? Hetek óta a legjobb Black Friday leárazásokra vadászol? Szeretnél mihamarabb a legkiválóbb árakhoz jutni? A legjobb helyen jársz!

2020. 11. 19.

Az akciók és a hatalmas webshopok szerelmeseihez szólunk most. Black Friday a Pepita.hu oldalon egy teljes héten át! November 20-tól egészen november 27-ig a legkiválóbb akciókkal várják oldalukon a látogatókat!

Mindenki szereti a jó ajánlatokat, nemde?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Black Friday ajánlatok egész egyszerűen kiválóak. Ki ne szeretné a szuperebbnél szuperebb ajánlatokat, különösen, ha leárazásról van szó. Fogyasztói kutatások kimutatták, hogy ezen árakat ilyenkor általában úgy alakítják ki, hogy valamivel az alatt legyenek, amennyit az adott vevő még hajlandó lenne érte fizetni. Ezzel is növelik a motivációt és a boldogsághormonok túltengését az emberekben.

Növeld az oxitocintermelésed a VIP feliratkozással!

A Pepita.hu oldalon erre is van lehetőséged! Tudományosan bizonyított tény, hogy az akciók látványa és hasznosságuk kiélvezése boldosághormont szabadít fel a szervezetben!

A Black Friday kialakíthat önzetlenséget, mely jócselekedeteket hoz magával

A Pepita.hu oldalon a Black Friday ahogy még sok egyéb oldalon is önzetlenségre sarkallhat. Fekete péntek alkalmával megláttad féláron azt a táskát vagy GPS-t (stb.), amit a párod annyira szeretne? Eddig nem engedhetted meg magadnak, hogy megvedd, de ilyen jutányos áron már nyugodt szívvel megvásárolhatod? A Black Friday nem csak arra jó, hogy magunknak örömet szerezzünk vele, hanem bizony arra is, hogy másoknak mosolyt csaljunk az arcára.

Az pedig köztudott, hogy azáltal, ha másokkal jót teszünk, a mi jóérzésünk is növekedni fog, egyszerűen: mindenki nyer vele. Nyernek az üzletek és kereskedők, mert hatalmas bevételeket érhetnek el az akcióik által, nyerni fognak a vásárlók, akik végre megkapják a régen vágyott terméket és még a vásárlók hozzátartozói is nyerhetnek, ha megajándékozzák őket.

Összességében a Black Friday és az ehhez hasonló átlag feletti akciós napok sok-sok pozitív hatással bírnak és nagyon szépen képesek növelni a vásárlók boldogságérzetét a fenti sorok átgondolásával. Különösen az online kényelmet biztosító vásárlásokkal, hogy vigyázzunk egymás biztonságára! Kellemes és minél nagyobb örömöt okozó válogatást kívánunk!

VIP feliratkozás

Nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról? Érthető! Iratkozz fel a Pepita.hu oldal VIP listájára és nem kevesebb, mint egy órával korábban láthatod a legjobb ajánlatokat! Akár több száz kézzel válogatott termék akcióját is láthatjátok az egész heti Black Friday akciórengeteg során!

November 20. és november 27. között a legkiválóbb Black Friday akciók egy helyen!

Pepita.hu - NE maradj le!