Black Friday 2019: Már csak 60 nap van hátra

Black Friday 2019: Már csak 60 nap van hátra

Alig két hónapot kell már csak várnunk, és idén is elérkezik a Fekete Péntek, az év legnagyobb akcióhulláma sok-sok kedvezménnyel.

2019. 09. 29.

Mikor van pontosan a Fekete Péntek?

Ahogy minden évben, idén is az amerikai Hálaadás ünnepét követő pénteken rendezik meg; 2019-ben ez a nap november 29-ére esik. Hogy miért is "fekete" ez a péntek, arról megoszlanak a vélemények; eredetére több teória is létezik.

Mire számíthatunk?

Korábbi években több olyan kimutatás is készült, hogy Magyarországon a vásárlóerő több mint fele tudatosan készül a Black Friday-re. Ez azt jelenti, hogy az emberek többsége keresi azokat az üzleteket, ahol ebben az időszakban kiemelt akciókat lehet kifogni.

Ezért is alakítottuk ki a résztvevő üzletek oldalunkat úgy, hogy a szimpatikus boltokat és webáruházakat a kedvencek közé tudd tenni, hogy a várva várt nap eljövetelekor időt spóroljunk neked, és minél előbb lecsaphass az akciókra.

Hogy milyen termékek lesznek idén az akciós kínálat meghatározói, azt pontosan senki sem tudja, de az valószínű, hogy 2019-ben is tarolni fognak a műszaki és háztartási cikkek, a szépségápolási termékek, a játékok és a számítástechnikai termékek. És mivel ez a paletta évről évre bűvül, ezért nem fogunk meglepődni azon sem, ha idén akciós banki kölcsönt, fogfehérítést, vagy egyéb szolgáltatásokat is megkaphatunk ezen a napon.

Ne legyünk naívak!

Mint minden évben, valószínűleg 2019-ben is lesznek olyan kereskedők, akik a túlárazott termékeiket akciózzák, ezért a kedvezményeket levonva gyakorlatilag eredeti áron próbálják meg értékesíteni árujukat. Lesznek olyanok is, akik nem készülnek megfelelő mennyiségű termékkel, és készletük erejéig adnak csak akciókat. Az ilyen és ehhez hasonló "átverések" miatt érdemes lesz körültekintően vásárolnunk.

De a néhány rémtörténet miatt nem kell, hogy eltántorodjunk a Black Friday-től, hiszen természetesen a kereskedők többsége jóhiszeműen jár el, és valódi kedvezményeket fog kínálni.

Kereskedőknek: Black Friday hirdetések, megjelenési lehetőségek

Portálunk nem titkolt célja, hogy összegyűjtse a lehető legtöbb olyan üzletet, amelyek termékeiket és/vagy szolgáltatásikat a Black Friday időszakában kedvezményesen teszik elérhetővé a vásárlók számára.

Ezért a résztvevő üzletek aloldalon a te boltod is megjelenhet, ha a fenti kritériumnak megfelel. Tekintsd meg a kereskedőknek szóló leírásunkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Természetesen kiemelt megjelenést is tudunk biztosítani, de csak korlátozott számban. Ezért ha szeretnél kitűnni a többi résztvevő üzlet közül, és potenciális vásárlók tömegeinek megmutatni az akciódat, akkor vedd fel elérhetőségeink egyikén a kapcsolatot, és kérd médiaajánlatunkat.

Sikeres Black Friday időszakot kívánunk a vásárlóknak és a kereskedőknek egyaránt! :)