Bad Chicken VR - Black Friday ajándékutalvány

Bad Chicken VR - Black Friday ajándékutalvány

A virtuális valóság egy kortól és nemtől független, kihagyhatatlan élmény, amibe rettentő könnyen bele lehet szeretni!

2019. 11. 18.

Amint rád kerül a VR szemüveg, bekerülsz a virtuális térbe, ahol tiéd az egész világ: kieresztheted a fáradt gőzt egy jó kis zombi vadászattal, virtuális ecsetekkel alkothatsz bármit, ameddig elér a fantáziád, bóklászhatsz az űrben űrhajóval, vagy anélkül, sőt akár még a dicsőségben is sütkérezhetsz, amiért megmentetted a világot a gonoszok támadásától! Persze ha a rossz fiúk bőrébe bújnál büntetlenül, még arra is tudunk neked mutatni valamit, csak kérned kell.

Játék kínálatunkban megtalálhatók a teljesség igénye nélkül: horror játékok, szabadulós játékok, gyerekeknek szóló játék, kreatív játékok, csapat játékok, társas játékok, lövöldözős játékok, szörnyes játékok.


Tolhatjátok csapatban 5 fővel, jöhettek párban, randizhattok, de egyedül sem csökken az élmény intenzitása! Ráadásul segítőkész, türelmes és jófej játékmestereink mellett akkor sem fogod furán érezni magad, ha életedben nem kerültél még a technológia közelébe, vagy a nyomógombos telefon is kihívást jelent számodra. Ha te örülnél egy ilyen meglepetésnek, akkor már biztosan záporoznak az ötletek, hogy kit lepnél még meg vele szívesen. A technika bolond unokaöcsit? A legédesebb nagyit? A legbulisabb haverod? Vásárolj be mindenkinek, mert ez az az ajándék, amivel tuti, hogy nem találsz mellé!


Most már a pénztárcád is kikúszott a táskádból, ugye? Mert nemcsak az élmény szuper, amit kínálunk, hanem az ár is a kihagyhatatlan kategóriába esik:

Az 1 fős, 60 perces ajándékutalvány 6000 Ft helyett 2990 Ft, ami minden hétköznap 17 óráig használható fel. A minden nap használható ajándékutalvány pedig 3990 Ft!*

*Az ajánlat Nov. 22-től 2020 január 31. 23 óra 59 percig él. 
1 fős 60 perces ajándékutalvány: felhasználható hétköznap 17 óráig: 2990 Ft (kivéve dec 23-jan 4 között)
1 fős 60 perces ajándékutalvány: felhasználható minden napra: 3990 Ft

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.