Az idei black friday királyai a kertészeti és barkács eszközök

Az idei black friday királyai a kertészeti és barkács eszközök

Ha elgondolkodunk a témában, elsőre biztosan nem az jutna eszünkbe, hogy a legkelendőbb dolgok a kertészeti és barkács eszközök lesznek. Holott az idei black friday esetében igencsak ugrani fog a kereslet ezen termékekre.

2021. 11. 05.

A LogiNet és a Reacty Digital reprezentatív kutatásának eredményei alapján, a jelenlegi 2021-es black friday esetén meg fog ugrani a barkács és kerti eszközök iránti kereslet. A kutatási eredményeik az alábbiak: "Minden ötödik Black Friday vásárló (21%) barkács és kert kategóriában tervez vásárolni, amellyel a legnagyobb arányú (17%-os) keresletnövekedést érte el a kategóriák között 2020-hoz képest. Akár 14%-kal nőhet a háztartási- és vegyiáruk iránti kereslet (27%-ra), míg a háztartási kis- és nagygépek iránti vásárlási szándék 8%-kal növekedett, amellyel a legnépszerűbb kategóriává válhat ez a termékcsoport (31%)." (Loginet)

Mi lehet ennek az oka annak a 21%-nak?

A teljesség igénye nélkül elmerengve a témán, elmondható, hogy talán a vírushelyzet játszik szerepet a növekedő tendenciában. Az elmúlt hónapok mindannyiunk számára nehezek voltak, tekintve, hogy sokáig a saját otthonaink rabjai voltunk. Ha nem is teljes egészében, azért eléggé sokáig. Ez pedig sokunkat megviselt. Alig vártuk, hogy végre ismét a szabadban lehessünk maszkok és kellemetlenségek nélkül. És hogyan is szabadulhatnánk meg leghatékonyabban a négy fal közül, ha nem a kertben?

Mindezeken felül pedig meglehetősen logikus háttere lehet a vásárlói kedv ugrásának. Tekintve, hogy a black friday november közepén van, ami még az őszhöz tartozik, ilyenkor még eléggé sok a kerti munka. Sok a ház körüli teendő. Érkeznek a hideg idők, a fagyok, a tél, a hó... sok javítandó dolog lehet a kertben, a garázsban. Még időben igyekszik az ember mindent a helyére tenni, mindent fixálni, amit csak lehet. Ilyenkor mi emberek is felkészülünk a télre, ahogy a természet is. Mivel télen lássuk be... nem túl egyszerű a mínuszok miatt megjavítani bármit is.

Azonban...Ne feledkezzetek el november közepén ismét ellátogatni oldalukra a black friday akciók miatt!

Ha tehetitek és érdekel benneteket az akciók sokasága, iratkozzatok fel lehetőség szerint a hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljetek róla, ha árzuhanások következnek! Ki ne szeretné a kedvenc termékeit a legkiválóbb áron beszerezni? 30%-os akciók? Nem-nem! Ennél is jobbak! Sok helyen akár 50% - 80%-os akciók is várják a vevőket!