Alkotásutca - Black Friday ajándékutalvány

Alkotásutca - Black Friday ajándékutalvány

A festés élménye a világ minden pontján egyet jelent: előhívni kreatív énünket, kiszakadni a szürke hétköznapokból, elmélyülten kikapcsolódni és egyedit alkotni.

2019. 11. 22.

Ugye már csak emlék, mikor óvodában először tartottál ecsetet a kezedben? Ebben a korban még nem olyan fejlett nyelvi készletünk, így a rajzolás mellett a festés gondolataink, érzéseink egyik kifejezőeszköze.

Később is!

Ha sok év múltán ismét ecsetért nyúlunk, visszatér ez a gyermeki, intim képességünk, mely során könnyebben megnyílunk, és örömmel éljük át a festés kínálta önkifejezési szabadság élményét.

Kiemelt ajánlatunk keretén belül 2 fős ajándékutalvány lehet a tiéd kihagyhatatlan áron: 19.800 Ft helyett most 14.900 Ft-ért!*

Három helyszínünkön (Budapest, Debrecen, Győr) több száz kép közül válogathatsz, melyek közül mindre érvényes ajánlatunk.

Festeni, alkotni felnőtt korban is menő!

Sokan már gyerekkorban is átlagon felüli festési képességgel rendelkeznek, de a körülmények miatt ebben nem tudnak kiteljesedni. Az ilyen gyerekek felnőttként gyakran keresnek fel élményfestő stúdiót, ahol immáron műtermi körülmények között festhetnek ismét kedvükre.

Nem ritka, hogy egy-egy festőtanfolyam során elképesztő tehetségekre bukkanunk, akik közül aztán többen elindulnak saját művészetük útján, kialakítják egyedi stílusukat, hogy további nagyszerű alkotásokat készítsenek az utókor számára.

Maga az élményfestés is az ecset, vászon és festék szimbiózisa kellemes szórakozásba burkolva. Nem szükséges hozzá sem művészeti képzettség, sem hajlam, hiszen mindenkiben megvan a képesség, hogy átélje ezt a különleges élményt.

Benned is! Kerülj közelebb magadhoz és a festészethez egy önkifejező, művészeti élményen keresztül! Mi segítünk neked ebben. :)

Kiknek ajánljuk?

Neked, ha teret akarsz nyitni szunnyadó vagy épp kibontakozó alkotóképességednek, és osztoznál az élményben a hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Légy nyitott, szabadítsd fel kreatív energiáidat, és hagyd, hogy magával ragadjon az alkotás öröme!

A közös festés egy remek családi program, melyet garantáltan élvezni fognak úgy a kicsik, mint a nagyok.

Maradandó emlék lesz, ha pároddal együtt festitek meg az általatok kiválasztott képet, amire évekkel később is kedvesen gondoltok majd vissza, ha a falon díszelgő képre néztek.

Vidám szórakozásban lesz részed, ha barátaiddal élsz át egy ilyen kreatív, örömteli élményt.

Remek csapatépítő program munkatársak közreműködésével egy nagyobb képet közösen megfesteni, ami aztán az iroda legszebb kiegészítője lehet.

Akárhogy is, egy izgalmas szórakozásra számíthatsz, mely örök emlék marad!

Még nem próbáltad?

Aggodalomra semmi ok, instruktoraink kis bevezetést követően, maguk is elkezdik megfesteni a képet veled párhuzamosan. Ha elakadsz vagy lemaradsz, boldogan segítenek, észre sem veszed, és máris elrepül az a 3 óra, miután büszkén tarthatod kezedben elkészült mesterműved.

Festményedet megtarthatod, vagy tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, ismerősöknek, barátoknak, hiszen nincs olyan ember, aki ne örülne egy általad festett műremeknek!

Nincs más hátra, mint hogy válogass kedvedre időpontjaink közül, és megajándékozd magad, barátaidat és szeretteidet egy emlékezetes Alkotásutca élménnyel!

*Ajánlatunk november 22-től 2020. január 31. 23 óra 59 percig él.

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.