A legjobb nap és óra, amikor érdemes vásárolni menni

A legjobb nap és óra, amikor érdemes vásárolni menni

Meg sem gondolná az ember, hogy mindennek lehet megfelelő ideje. Pontosan legmegfelelőbb ideje. Nincs ez másként a vásárlással sem. Cikkünkben leírjuk mikor érdemes igazán vásárolni menni.

2021. 10. 20.

Nem csak, hogy van legjobb vásárlási idő... de ezen időtartam kiválasztása még az ember vásárlói kedvét is jócskán képes befolyásolni. Amennyiben az alábbi tanácsokat megfogadjátok, időt is spórolhattok és pénzt is takaríthattok meg. Lássunk is nekI!

A Google Maps adatai szerint...

... hétfőn reggel 8 órakor a legkevésbé forgalmasak az üzletek, míg szombaton 12–15 óra között a legforgalmasabb időszak lehet (ennek van is értelme, mivel sokan halogatják a vásárlást a hétvégéig). A csúcsidőn kívüli időszakban történő vásárlás nemcsak segít elkerülni a tömegeket, hanem több időt is biztosít, hogy össze tudjuk hasonlítani a boltok ajánlatait, hogy a legjobb áron szerezzük be a kívánt termékeket vagy élelmiszereket.

Ha kora reggel megy az ember, az is jó ötlet lehet. Különösen, ha a legfrissebb pékárut venné meg az ember. A legfrissebb élelmiszerekre nagyon hamar lecsapnak az emberek. Kiszáradt, állott termékeket pedig lássuk be... nem szívesen veszünk.

De ha már megfigyeltétek, sokszor segítségünkre van a Google, mint keresőszolgáltatás, mert időnként írja bizonyos helyekről, hogy mikor a legforgalmasabbak vagy éppen mikor a legkevésbé forgalmasak. Csak írjátok be az üzletet a keresőbe és részletes infókat kaphattok.

Ha pedig az elkövetkező hónapok legjobb akcióit keresitek...

... és érdekel benneteket az akciók sokasága, iratkozzatok fel lehetőség szerint a hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljetek róla, ha árzuhanások következnek! Ki ne szeretné a kedvenc termékeit a legkiválóbb áron beszerezni? 30%-os akciók? Nem-nem! Ennél is jobbak! Sok helyen akár 50% - 80%-os akciók is várják a vevőket!