A legjobb kert, barkács, kisállat Black Friday ajánlatok a Pepita.hu oldalon

A legjobb kert, barkács, kisállat Black Friday ajánlatok a Pepita.hu oldalon

Imádsz barkácsolni? Legszívesebben kültéren a kertben töltöd szabadidődet? Szükségetek lenne egy jó kaparófára a cicának? Mi tudjuk a megoldást! Kert, barkács és kisállat termék leárazás a Pepita.hu oldalon.

2020. 11. 25.

Macskakaparók, kisállat fekhelyek

Többszintes kaparófák cicák számára, hogy a lakásban is jól teljen az idő. Ezek a macskakaparófák egyben kiváló szórakoztató központok is és kaparófa azonnal elnyeri majd cicád tetszését és kellemes perceket fog eltölteni rajta! Kis búvóhely is rendelkezésére áll a számos szuper "terasz" mellett. Leköti figyelmüket és foglalkoztatja őket, mindezek mellett karmaikat is koptatni tudják rajta a kaparófa révén! Nem lesznek többé szétkarmolt bútorok! Pihe-puha plüss anyagból készült, színének köszönhetően pedig minden otthonban kiválóan mutatnak. 30-39%-os kedvezménnyel most abszolút megéri.

Kiváló fűnyírók

Minden kertesháznál kell egy fűnyíró, és minél újabb, jobb típusú, annál könnyebb vele a munka. Ha éppen be akarsz rá ruházni, esetleg gondolkodsz a jól bejáratott, ám már eléggé leharcolt szerkezet lecserélésén, nézz szét kínálatunkban és találd meg a számodra legmegfelelőbb fűnyírót. Nagyobb telkekhez, ahol nem megoldható az áram hosszabbítóval való elvezetése érdemes benzines fűnyírót választani. Ahol viszont közel van a konnektor és van hosszabbító kábel, tökéletes lehet egy motoros fűnyíró is. Akár 40% kedvezménnyel!

Trambulinok

Imádtok ugrálni? Trambulinok külső- és belső védőhálóval: A tavasz és a nyár a kinti játékról, sportolásról is szól. Ha kertes házatok van, akkor érdemes beszerezni egy trambulint, így a kertben is kényelmesen játszhat a gyerkőc , akár az egész család is és levezetheti az energiáit. Nagyon jó a mozgáskoordinációs készség fejlesztésére. Szerezzétek be most áhított trambulinotokat akár 25-39% kedvezménnyel.

Hinták, fészekhinták

Leárazás a hinták és fészekhinták kategórián belül, akár 38%-os kedvezménnyel. A hintázás öröme és élménye fejlesztően hat a picik testére és lelkére is, hiszen az egyensúlyérzék fejlesztése mellet az anyai kéz ringatását imitálja, ami segít a szorongások, feszültségek leküzdésében. Egy beltéri hinta vagy hintaágy folyamatos kikapcsolódást biztosíthat a picinek.