A black friday képes önzetlen ajándékozásra sarkallni az egyént

A black friday képes önzetlen ajándékozásra sarkallni az egyént

Máskor nem vagy adakozós hangulatban? Inkább magadnak vásárolsz? A fekete péntek akciói által könnyedén önzetlen ajándékozásba foghatsz!

2022. 11. 08.

Fekete péntek alkalmával megláttad fél áron azt a táskát vagy GPS-t (stb.), amit a párod annyira szeretne? Eddig nem engedhetted meg magadnak, hogy megvedd, de ilyen jutányos áron már nyugodt szívvel megvásárolhatod? A Black Friday nem csak arra jó, hogy magunknak örömet szerezzünk vele, hanem bizony arra is, hogy másoknak mosolyt csaljunk az arcára.

Az pedig köztudott, hogy azáltal, ha másokkal jót teszünk, a mi jóérzésünk is növekedni fog...

...egyszerűen: mindenki nyer vele. Nyernek az üzletek és kereskedők, mert hatalmas bevételeket érhetnek el az akcióik által, nyerni fognak a vásárlók, akik végre megkapják a régen vágyott terméket és még a vásárlók hozzátartozói is nyerhetnek, ha megajándékozzák őket.

Összességében a Black Friday és az ehhez hasonló átlag feletti akciós napok sok-sok pozitív hatással bírnak és nagyon szépen képesek növelni a vásárlók boldogságérzetét a fenti sorok átgondolásával. Különösen az online kényelmet biztosító vásárlásokkal, hogy vigyázzunk egymás biztonságára! Kellemes és minél nagyobb örömöt okozó válogatást kívánunk!

Tervezd meg tudatosan a black friday vásárlásaidat is és értesülj időben a legjobb akciókról, iratkozz fel hírlevelünkre itt: a black.friday.hu oldalon