A Black Friday és a legjobb műszaki ajánlatok

A Black Friday és a legjobb műszaki ajánlatok

A műszaki termékek szerelmese vagy? Imádod a számítógépeket, laptopokat, háztartási gépeket vagy telefonokat? A legjobb helyen jársz! Összeszedjük a legszuperebb Black Friday keretében akciós oldalakat, hogy megtalálhasd a legjobb ajánlat

2020. 11. 17.

A leginkább kapós elektronikai ajánlatok a Bingoo.hu jóvoltából

A Bingoo.hu barkács, konyha, lakásfelszerelés A-tól Z-ig, akár 70% kedvezménnyel várja látogatóit.

Pepita.hu

A Pepita.hu Több, mint 180.000+ termékkel várja a vásárlókat az év minden napján. Black Friday alkalmából pedig TV, hajszárító, játék, laptop, gamer szék, irodaszerek stb. kategóriákban is érdemes lesz szétnézni.

MarketWorld

A MarketWorld Műszaki webáruház, ahol a mosógéptől a klímán keresztül a konyhai robotgépig mindent egy helyen megtalál. Egyszerű, gyors, online vásárlás.

Media Markt

A Media Markt is kiváló elektronikai üzlet. Mivel a Media Markt az egyik legnagyobb elektronikai kereskedés az országban, ezért minden évben hatalmas akciókkal kedveskedik Black Friday időszakában. A kedvezményeket általában személyesen és online is igénybe lehet venni.

eMag

A eMag is kiváló online bolt. A felhasználók igényeit és visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan fejlesztik weboldalukat, továbbá lehetőség van mobiltelefonos és tabletes alkalmazáson keresztül is vásárolni. Az eMag oldalán rengeteg termék található a következő kategóriákban: számítástechnika, telefonok, háztartási gépek, otthon és barkács, szépségápolás, zene & könyv, sport, divat ezért a Black Friday akciók is számtalan terméket fognak lefedni.

Extreme Digital

Az Extreme Digital nagyon széles termékpalettával rendelkezik, melynek a gerincét az elektronikai eszközök alkotják. Ebből kifolyólag aktív részese a Black Friday akcióknak; általában rekord látogatottságú ezen a napon a webshopjuk, mivel hatalmas kedvezményekkel készülnek.

Mindezeken felül azonban még temérdek üzletben lesznek kiváló akciók, annak érdekében pedig, hogy egyikről se maradjatok le: Ide kattintva megtekinthetitek az összes olyan online boltot, ahol elektronikai termékekkel és műszaki cikkekkel Black Friday akciókat gyűjtöttük össze! Mindenkinek biztonságos Black Friday vásárlást kívánunk!