5+1 tipp, ha Black Friday alkalmával vásárolnád horgászfelszerelésed!

5+1 tipp, ha Black Friday alkalmával vásárolnád horgászfelszerelésed!

A Black Friday mindig egy tökéletes alkalom arra, hogy a horgász-őrült énünk régóta a vágyott felszerelését beszerezhesse, nem is akármilyen kedvezményekkel!

2019. 11. 21.

Ám ebben az időszakban annyi információt kapunk a Black Friday idején a kedvezményekkel  kapcsolatban, hogy nagyon könnyen elveszhetünk a részletekben.  Ha tényleg igazán ki szeretnéd használni a Black Friday lehetőségét fejfájás nélkül, engedd meg, hogy hasznos vásárlási tanácsokkal szolgáljunk most neked!

Válogasd ki már november 29-e előtt a kiszemelt horgászkellékeket!

Ha te sem szeretnél esztelen vásárlások hibájába beleesni és inkább tudatos vonalat követnéd, akkor csak azokat a termékeket vásárold meg, amelyekre valóban szükséged van! Ha tudod, hogy a kiszemelt horgász webshopban már tuti, hogy lesz Black Friday akció, akkor könnyedén összeírhatod a kívánságlistádat, így gyorsabb lesz a vásárlás folyamata. Minél részletesebben elkészíted a vágyott termékekről a listát, annyival stresszmentesebben fogsz hozzálátni a vásárlásnak!

Ellenőrizd az árakat!

Légy nagyon figyelmes és ellenőrizd az árakat, hiszen itt online vásárlásról van szó, ezt könnyedén megteheted.

Ebben az időszakban rengeteg kedvezményes lehetőség jön velünk szembe, így alaposan meg kell gondolnunk, melyik ajánlatra tesszük a voksunkat. A legjobb, amit ilyen esetekben tehetünk, hogy megpróbálunk tájékozódni és megnézni a kiszemelt termék(ek) normál és akciós árát is. Ma már léteznek remek ár-összehasonlító weboldalak erre a célra, így pillanatok alatt ellenőrizheted és kiszűrheted a legjobb ajánlatokat!

Csekkold az értékeléseket!

Nagyon fontos, hogy megbízható oldalról rendelj, így nem árt vásárlói véleményeket, értékeléseket olvasgatni vásárlás előtt. A webshopot illetően le tudod csekkolni a véleményeket (pld. Árukeresőn, Facebookon), de a termékekről is találsz egy csomó vásárlói infot, így biztosra tudsz menni.

Figyeld a szállítási időket és a garanciális-visszaküldési feltételeket!

Ebben az időszakban érdemes hosszabb szállítási idővel számolni, hiszen ha kétszer annyi a rendelés, kétszer annyi az elszállítandó küldemény. Fontos tudni, hogy ilyenkor a webshop dolgozóinak sem egyszerű a feladata, a csomagolás, illetve a vásárlói-kapcsolattartás is egy nehezebb időszak, ezért legyünk türelmesek. 

Fontos az is, hogy a garanciális-visszaküldési feltételeket is nézd meg, nehogy meglepetés érjen!

Mindig legyen B-terved!

Sajnos a Black friday akciók őrületében előfordul, hogy a napokkal ezelőtt kinézett felszerelés, vagy kellék már nem elérhető a bizonyos napon. Ilyen esetekben azt tanácsoljuk, hogy legyen B-opció egy hasonló termékre, így biztosan nem fog csalódás érni!

Légy résen, kelj korán!

Ha biztosra szeretnél menni és elkerülnéd a fent említett B-tervet, kelj fel korán! Kivételesen most kezdd a reggelt a számítógép előtt, hiszen ezen a napon tényleg az leli az aranyat, aki korán kel! Ezáltal nem fogsz lemaradni a áhított horgászcikkről, amire már olyan régóta vágytál!

Érdemes megfogadni ezeket a tippeket, hiszen így ténylegesen elkerülheted a csalódást. Nem fogsz őrült vásárlásokba fogni, hanem tudatosan, csak azt szerzed be, amire ténylegesen szükséged van és nem érhet kellemetlen meglepetés sem!

Utolsó javaslat:

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.