4 termék, amit soha ne vegyél online

4 termék, amit soha ne vegyél online

Vannak dolgok, amiket semmiképp nem érdemes azelőtt megvásárolni, hogy a kezünkbe fogtuk volna őket, vagy látjuk a fizikális valójukat. 4 ilyen terméket össze is gyűjtöttünk nektek.

2022. 11. 03.

Matracokat, na azt soha ne!

Egy új matrac megvásárlása kihat az elkövetkező 5-10 évre legalább. Tekintve, hogy a napunkból legalább 6-10 órát ágyban töltünk alvással, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségű terméket veszünk. Számít a puhaság, a rugalmasság, az anyag, a méret, szinte minden. Ezért erősen javasolt úgy meghozni ezt a döntést, ha az ember korábban legalább egyszer látta és/vagy kipróbálta a terméket.

Autók vásárlása online? Semmiképp!

Nem gondolom, hogy ezt nagyon hosszan kellene magyarázni. Nincs azzal semmi baj, ha az ember megvizsgálja az internet segítségével, hogy milyen lehetőségei vannak, ha új vagy használt autót szeretne venni. Azonban kifejezetten lényegi, hogy személyesen is megtekintsük a megvenni kívánt gépjárművet. Ezen felül még egy megbízható szerelőhöz is érdemes elvinni, hogy megbizonyosodjunk róla, tényleg azt kapjuk, amit szeretnénk.

Hangszerek vétele...

Nem számít, hogy kezdő vagy haladó zenész vagy, ne vegyél hangszert online, ha nem próbálhattad ki, hogyan szól. Sok termék elég tetemes összegbe kerül, mindenképp olyan helyen vásárolj, ami megbízható és ahol ki tudod próbálni az álom-hangszeredet.

Sminket online? Csak, ha már ismered a terméket!

A sminkvásárlás esetén kizárólag akkor rendelj internetről, ha olyasmiről van szó, amit régóta használsz vagy már jól ismered. Nagyon nem mindegy az állag, az illat, a színazonosság. Becsapós lehet képen a termék színe, nem érzed az illatát, így könnyen kidobott pénz lehet az ablakon. Vagy drogériákban vagy termékmintákat vásárolva próbáld ki őket, mielőtt vásárlásra adnád a fejed.

Ti mit nem vesztek semmiképp online?

Tervezd meg tudatosan a black friday vásárlásaidat is és értesülj időben a legjobb akciókról, iratkozz fel hírlevelünkre itt: a black.friday.hu oldalon