2021-ben is lesz black friday a pepita.hu oldalon

2021-ben is lesz black friday a pepita.hu oldalon

Ismeritek már a pepita.hu oldalt? Még nem? Öreg hiba! Hiszen mindig szuper leértékelésekkel várják vásárlóikat, de ami még jobb --> idén is lesz black friday, méghozzá óriási akciókkal!

2021. 10. 27.

A pepitánál több 10 000 kézzel válogatott termékkel és limitált villámakciókkal várnak titeket, ne maradjatok le!

Iratkozzatok fel VIP tagoknak még a black friday előtt! Miért érdemes VIP tagnak lenni a pepitánál? Azért, mert a legeslegjobb akciókat még black friday előtt éjfélkor megkaphatjátok, első kézből. Ti lesztek azok, akik leghamarabb megleshetik, hogy milyen szuper akciókkal várnak titeket az oldalon. Hát nem megéri? Szerintünk abszolút!

Hol tudok feliratkozni VIP listára a pepitán?

Nincs más teendő, mint IDE KATTINTANI A VIP FELIRATKOZÁSHOZ , hogy minden kiváló ajánlatot megkapj, ha akciókra vadászol!

És azt tudtátok, hogy oxitocint, boldogsághormont szabadít fel a szervezetben egy-egy akció? Nőkön végeztek el egy kutatást, mely bizonyította, hogy az oxitocin szint a szervezetükben erősen megemelkedett onnantól kezdve, hogy egy akciós kupont adtak nekik. Így működik ez minden ember esetén, mivel ezen hormon a szeretet és bizalom érzésével hozható párhuzamba, ez lehet az egyik oka, hogy az emberek szeretik az akciókat. Ha boldogságérzetet ad az, hogy valamit jobb áron kaphatunk meg az eredeti áránál Black Friday alkalmából, akkor ezáltal a stressz szintünk is csökken. Stresszesnek érezni pedig senki nem szereti magát. Ezért a fekete péntek jó érzéssel tölti meg az embereket, mert úgymond megjutalmazva érzik magukat a leárazások jóvoltából.

Ha tehetitek és érdekel benneteket az akciók sokasága, iratkozzatok fel lehetőség szerint a hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljetek róla, ha árzuhanások következnek! Ki ne szeretné a kedvenc termékeit a legkiválóbb áron beszerezni? 30%-os akciók? Nem-nem! Ennél is jobbak! Sok helyen akár 50% - 80%-os akciók is várják a vevőket!