2 tipp az idei Black Friday bevásárlás sikerességéért

2 tipp az idei Black Friday bevásárlás sikerességéért

Az idei 2020-as fekete péntek november 27-én lesz, hamarosan elérkezik, de nem olyan lesz, mint a megszokott. Valójában sok üzlet még Hálaadáskor sem lesz nyitva. De a külföldi kiskereskedők például, mint a Best Buy, a Home Depo és a Walmar

2020. 11. 09.

Az idei változások segítenek megakadályozni, hogy a vásárlók összegyűljenek az üzletekben, ami a koronavírus terjedését okozhatja. Kerüld el a tömeget, és ugyanazokat a termékeket vásárold meg online a kanapéd kényelméből. Itt van, amit tudnod kell az idei fekete pénteki vásárlásokról.

Kerüld a zsúfoltságot és a hosszú sorokat az üzletekben

Tényleg vírusidőszakban is élőben, tömegeket kerülgetve szeretnél vásárolni? Ez nem olyan biztos. Maradj otthon, készíts egy csésze forró teát és kattints a vásárlás gombra, amikor annak itt az ideje. Nincs sietség, nincs tömeg, nincs sorban állás. Mindenki nyer.

Jobb ajánlatok várhatnak online

Annak megakadályozásának érdekében, hogy a boltokban sokasodás lehessen, néhány kiskereskedő várhatóan jobb ajánlatokat sorakoztat majd fel online, mint fizikálisan az üzletben. A legjobb megvárni a fekete pénteket a vásárlással, mert sok helyen már korábban kezdődnek az akciók. Az Extreme Digital például már november 13-án szuper ajánlatokkal készül! Lesznek még kiváló ajánlatok a Líra online könyvesbolt oldalán, de a Pepita.hu is november 20-tól egészen 27-ig jobbnál jobb ajánlatokat kínál a vásárlóinak.

A szuperebbnél szuperebb promóciós kódokról nem is beszélve. Érdemes minél több webshop oldalára feliratkozni, mert a feliratkozóknak a hűségük jelélül VIP ajánlatokat küldenek sok helyen, avagy egyszeri áruházi kedvezményeket, ami a regisztrációval jár. Böngésszétek az e-maileket, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról és iratkozzatok fel minél több helyre!