Black Friday 2021

Mi sem mutatja jobban a Magyarországon 2014 óta jelen lévő Black Friday népszerűségét, mint hogy a Google Trends szerint Magyarországon 2017-ben a "Black Friday" volt a legfelkapottabb keresés, 2018-ban pedig a top 5-ben szerepelt, és minden esély megvan arra, hogy idén is a 60-as évek Amerikájából útnak indult Fekete Péntek idén is a csúcson végezzen, elhozva az év legnagyobb akcióit. Jóbb nem elfelejteni: idén ez a nap november 26-e!

Résztvető üzletek

Az évről évre egyre növekvő számú résztvevő üzletek, boltok, webáruházak között rendkívül nehezen tud eligazodni az egyszeri vásárló, ezért 20 kategória és több mint 100 terméktípus alapján összegyűjtöttük és rendszereztük neked őket, hogy a Black Friday már csak az akciós vásárlásról szóljon.

Látogass el gyakran oldalunkra, és add a kedvenceidhez azokat a boltokat, amelyek a hőn áhított termékeket árusítják, mert november végén nagy eséllyel soha nem látott kedvezménnyel lehetnek a tieid! Nem találod kedvenc üzletedet? Jelezd nekünk, és mi felvesszük velük a kapcsolatot, hogy ők is jelen legyenek a Fekete Pénteki kedvezményekben részt vevő üzletek listájában.

A Black Friday csak az online vásárlásról szól?

Természetesen nem. Viszont manapság egy magára valamit is adó üzletnek van már webáruháza, így az akciókat online is igénybe lehet venni.

Amennyiben 2020-ban a Black Friday alkalmával nem online szeretnél vásárolni, úgy érdemes a nagyobb bevásárlóközpontokba ellátogatni, az esetleges kedvezményeket nyújtó üzletek koncentrációja ott lesz a legmagasabb. Azért, hogy ebben is segtséget nyújtsunk, településenként összegyűjtöttük a legismertebb magyarországi plázákat és bevásárlóközpontokat is.

Hol vannak az akciós ajánlatok?

A legtöbb kereskedő Black Friday előtt csak néhány nappal vagy héttel teszi közzé az akciós termékeinek listáját, ami jellemző lesz 2020-ban is, ezért erre pontos választ sajnos nem tudunk adni. Az előző évek ajánlatait szűrve igyekszünk a legtöbb hazai üzletet összegyűjteni, akik már részt vettek a Fekete Pénteken, hiszen ők nagy eséllyel idén is kínálni fognak kedvezményes termékeket. Ezért is fontos, hogy ha nem találod listánkban a kedvenc üzletedet, pedig tudod, hogy ők is részt fognak venni, akkor jelezd nekünk. Az oldalunkon szereplő üzleteknek lesz lehetősége novemberben a konkrét ajánlataikat is közzétenni, ezzel segítve látogatóinkat.