Mit nem érdemes megvenni még Black Friday előtt?

Mit nem érdemes megvenni még Black Friday előtt?

Sokan gondolkodhatnak rajta, ha valami még a Black Friday előtt elromlik, hogy mihamarabb beszerezzék a terméket. Ámde vannak olyan termékkategóriák, melyek esetén nagyon is megéri megvárni a nagy leárazások ünnepét.

2020. 11. 08.

Könnyedén tönkre tud menni bármilyen régi, elavult termék, de időnként még az újabbaknak is meggyűlhet a baja a helyes működéssel. Ebben az esetben a helyzet sürgőssége szokott lenni a mérvadó nagyon sok esetben.

Melyek azok a termékkategóriák, ahol érdemesebb megvárni a leárazást?

Amikor elromlik valamelyik elektronikai eszköz, legyen szó a hűtőről, mikróról, melyeket nehéz nélkülözni a hétköznapokban, egyre szükségesebbé válik az új eszköz beszerzése. Mivel azonban a Black Friday valamilyen szinten készletkisöprés is a cégek számára, így nagy leárazásokra lehet számítani a konyhai elektronikai szektorban.

Szórakozást támogató elektronikai eszközök

Ahogy egy hűtő vagy mikró is romlandó eszköz, úgy a televíziók, telefonok és hangszórók is azok. Ezen termékek esetén is több, mint érdemes megvárni a leárazásokat. A Pepita.hu vagy az Emag ahol jobbnál jobb ajánlatokat láthatunk.

Ezen felül akár a Media Markt vagy az Edigital is olyan online boltok lehetnek, ahol hatalmas akciók várják a vásárlókat. Akár 50-60-80%-os árcsökkenéseket is találhatunk egyes termékeknél.

Érdemes lehet még illatszereket, háztartási tisztítószereket vagy smink termékeket nézni a Rossmannban , gyakran nagy tételben a leginkább érdemes vásárolni drogériák esetén. Ugyanis Black Friday napjain előfordul, hogy akár dupla annyi terméket megvehetünk, fele akkora áron.