Exit The Room - Black Friday ajándékutalvány

Exit The Room - Black Friday ajándékutalvány

Az Exit the Room szabadulószobáiban izgalmas kalandok részeseivé válhattok! Ebben a magával ragadó csapatjátékban mindenki megtalálhatja a kihívást és a játékélményt és biztosan jól fogtok szórakozni.

2019. 11. 20.

Magyarországon Budapesten és Debrecenben várunk benneteket!

Kinek ajánljuk?

Szinte minden korosztálynak! Családoknak, barátoknak, kollégáknak és mindenkinek, aki szeretne aki szeretne tartalmas időt eltöltve kizökkeni a hétköznapokból.

A szabadulószoba nektek való, ha szeretitek az aktív kikapcsolódást és nem vagytok restek valami újat is kipróbálni. Itt próbára telhetitek a logikátokat, az ügyességeteket, de csak együtt lehettek sikeresek! A játék során csapatként kell a szobák titkait felkutatnotok. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeiteket fedezed majd fel magatokban és egymásban, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

Az Exit the Room Black Friday ajánlata:

November 22 és december 1. között a 6 fős Exit the Room ajándékutalvány 14.900 Ft helyett 7450 Ft!

Gondolj már most a Karácsonyra, hisz az együtt eltöltött időnél szebbet nem is ajándékozhatsz!

Ráadásul többféle minta közül is választhatsz, amit egyszerűen kinyomtathatsz azonnal kezedben lesz a tökéletes ajándék.

Mire is válthatjátok be az Exit the Room ajándékutalványt?

Négy különböző témájú szoba közül választhattok, és most megvásárolt ajándékutalvány bármelyik helyszínünk bármelyik időpontjára beváltható! Foglalni weboldalunkon keresztül bármikor tudtok majd, így nem kell már most fix időpontot lefoglalnod, ami lehet nem is lesz jó a csapatod többi tagjának.

Milyen témák közül válaszhattok?

  • Zombie - Az emberiség sorsa a ti kezeteken van! Mi hiszünk benne, hogy ti megakadályozzátok a Zombi Apokalipszist az antivírus előállításával! Nincs is más dolgotok, csak a megtalálni minden összetevőt hozzá!
  • Bomb - Egy titkos bunkerben kell megtalálnotok egy bombát, ami ha felrobban, kitör 3. és egyben utolsó világháború. De hol is van ez a bunker? Nem is olyan egyszerű a feladat mint gondolnátok… Igyekezzetek, mert csak 60 percetek van!
  • Madness - Küldetésetek nem egyszerű… Az Őrült professzor a kísérleti alanyai közé kell beépülnötök, hogy kiderítsétek, miben mesterkedik. A szabadulószobába belépve indul a visszaszámlálás és 60 percetek van megfejteni a laborja minden titkát és megakadályozni ördögi tervének végrehajtásában!
  • Prison - Ártatlanul börtönbe kerülni senki nem szeretne… De ti így jártok itt… De mintha nem lenne teljesen elhagyatott ez a börtön. Próbáljatok meg kiszabadulni mielőtt visszatér az őrötök mert itt leélni egy életet nem lesz jó mulattság... Ne feledjétek: aki keres, az talál!

Több ezer csapat tette próbára magát az Exit the Room szabadulószobáinkban és most eljött a Ti időtök!

Nem hallottál még a szabadulószobákról?

A szabaduló játék más néven: szabadulószoba, szabadulós játék, kijutós játék, escape game egy csapatjáték, melyben a résztvevőknek meghatározott időn belül logikai és ügyességi feladatok segítségével kell kijutni egy szobából vagy egy meghatározott küldetést kell teljesíteni.

A szobák úgy vannak felépítve, hogy azok biztonságosan bármikor elhagyhatók legyenek. Egy játékmester mindig a csapokat figyeli, meghatározott számú segítséget is ad, ha erre szükség lenne.

Ez a cikk fizetett hirdetésként jelent meg oldalunkon.