Ágymatracot Black Friday napján

Ágymatracot Black Friday napján

Az egyik legfontosabb egészségmegőrző tevékenység a pihentető alvás, amiben kiemelt szerepe van a megfelelő minőségű ágymatracnak. De miért várunk a vásárlásával Black Friday-ig?

2019. 08. 08.

Rengeteg tanulmány kimutatta már, hogy ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, jól és pihentetően kell aludnunk. Természetesen alvásunkat nagyon sok dolog befolyásolhatja, például az időjárás és a frontok, a lelki állapotunk, az alvás mennyisége, vagy akár a környezeti zajok, mégis az egyik alapja annak, hogy kipihenve ébredjünk, az az ágymatrac.

Ezzel a legtöbben tisztában is vagyunk, mégis hajlamosak vagyunk a megfelelő matrac megvásárlását a végsőkig halasztani, és már csak akkor lépni, amikor már fáj a hátunk vagy a derekunk, illetve amikor már a hétköznapokban alváshiány miatt nem tudunk megfelelően koncentrálni, teljesíteni.

Érdemes az ágymatrac vásárlással Black Friday-ig várni?

Alapvetően nem. Viszont a keresési trendek alpaján látszik, hogy az emberek a Black Friday időszakában gyakrabban keresik a kedvezményes ágymatrac-vásárlási lehetőségeket, amiket a kereskedők is felismertek. Annak ellenére, hogy néhány éve a Fekete Péntek még leginkább az elektronikai és szórakoztatóipari cikkekről szóltak, mára ez megváltozott; a bútor- és matracgyártó, ill. -kereskedő vállalkozások is előszeretettel akcióznak ezen időszakban.

Ezért amennyiben majd új matracot szeretnél vásárolni, és már közel a november vége, akkor érdemes a 2019-es Black Friday akciók keretein belül nézelődni, és kedvezményesen megvásárolni az áhított ágymatracot. Ha viszont még távol van a Fekete Péntek, akkor nem érdemes kivárni, hiszen az egészségünk nem érhet meg néhány tízezer forintos diszkontot.